Ελλάδα

Σε «Παύλος Γιαννακόπουλος» μετονομάστηκε η αίθουσα του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ

Να ονομαστεί η αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΣΑΚΕ σε «Παύλος Γιαννακόπουλος» αποφάσισαν ομόφωνα οι ομάδες στο σημερινό ΔΣ. Στις 23 Ιουλίου, η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος.

Την ονομασία της αίθουσας των συνεδριάσεων του ΔΣ σε «Παύλος Γιαννακόπουλος» ως φόρο τιμής στη προσφορά του εκλιπόντος στο ελληνικό μπάσκετ, αποφάσισε στη σημερινή συνεδρίασή του ο ΕΣΑΚΕ. Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε πως η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα γίνει στις 23 Ιουλίου νωρίτερα από κάθε άλλη φορά ώστε να γίνει πιο έγκαιρος προγραμματισμός.

Αναλυτικά, οι αποφάσεις του ΕΣΑΚΕ:

«Στην σημερινή (21/6) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ εγκρίθηκε ομόφωνα η πρόταση του Προέδρου κ. Ευάγγελου Γαλατσόπουλου να ονομαστεί η αίθουσα του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ «Παύλος Γιαννακόπουλος» ως ελάχιστος φόρος τιμής στην μεγάλη προσφορά του πρόσφατα εκλιπόντος στο ελληνικό μπάσκετ και στο Σύνδεσμο μας, του οποίου υπήρξε εκ των θεμελιωτών.

Αποφασίστηκε, επίσης, η κλήρωση της Basket League της σεζόν 2018-19 να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Ιουλίου, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά στο παρελθόν προκειμένου να διευκολυνθεί ο έγκαιρος προγραμματισμός των ομάδων για τις εγχώριες και διεθνείς υποχρεώσεις τους. Η τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ ορίστηκε για τις 17 Ιουλίου και σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας θα επαναληφθεί στις 23/7.

Εγκρίθηκε, ακόμη, από τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ το χορηγικό πλάνο για τα επόμενα δύο χρόνια και αρχίζει άμεσα η υλοποίηση του, ενώ ορίστηκε ο κ. Κωστής Ζομπανάκης, Σύμβουλος Διεθνούς Μάρκετινγκ του ΕΣΑΚΕ (International Marketing Advisor).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x