Ελλάδα

Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο Ντίξον της ΑΕΚ

Στις 7 το πρωί η σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο Μάικλ Ντίξον με άλλο διερχόμενο Ι.Χ., το οποίο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 64χρονο υπάλληλο καθαριότητας.

Σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη ο άσος της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, Μάικλ Ντίξον, όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμά του protothema.gr.

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει το δημοσίευμα αυτό...

Πρωταγωνιστής σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα έγινε σήμερα το πρωί ο playmaker της ομάδας μπάσκετ της ΆΕΚ Μάικλ Ντίξον. Το τροχαίο σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις στις 7 στην περιοχή του Μενιδίου με θύμα έναν 64χρονο υπάλληλο καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών.

Σύμφωνα με την Τροχαία, ο 26χρονος εκινείτο επί της οδού Δημοσθένους στο Μενίδι όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, στη διασταύρωση με την Αγίου Κωνσταντίνου συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 47χρονη γυναίκα η οποία έχασε τον έλεγχο, παρέσυρε 64χρονο υπάλληλο καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Ο άτυχος υπάλληλος διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Θριάσειο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του ενώ ο Αμερικανός παίκτης και η οδηγός του δεύτερου οχήματος οδηγήθηκαν στην Τροχαία Νέας Ιωνίας όπου δίνουν κατάθεση μετά από δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x