Μπορεί κανείς στο Λαύριο να μη φιλοδοξούσε σε νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, ωστόσο ο Χρήστος Σερέλης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την εικόνα της ομάδας του μετά τη συντριβή με 108-63.

«Δεν χρειάζεται ανάλυση. Ήμασταν ανύπαρκτοι στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε ούτε προπόνηση στον Παναθηναϊκό. Δεν έχω κάτι να πω. Ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για την ομάδα μου και τους νέους παίκτες. Για να δούμε πως είναι να παίζεις δυνατά σε άμυνα και επίθεση. Δεν θα μας επηρεάσει το αποτέλεσμα. Από αύριο θα δουλέψουμε για την συνέχεια. Συγνώμη αλλά δεν έχω να πω κάτι για το ματς. Κανείς δεν χρειαζόταν να έχει περισσότερο πάθος. Έχουμε νεανική ομάδα. Πήρε ένα καλό μάθημα για το τι σημαίνει να παίζεις κόντρα στον Παναθηναϊκό. Από κάθε ματς μπορείς να μάθεις. Μέσα από μια τέτοια κατραπακιά από μεγάλη ομάδα, μαθαίνουμε. Το έχουμε δείξει. Μπορεί να περιμένεις τέτοια ήττα από μια μεγάλη ομάδα που δεν κοστίζει τίποτα. Προφανώς και δεν χαίρεσαι, αλλά έχουμε πολλή δουλειά για να βοηθήσουμε τα παιδιά», τόνισε ο προπονητής του Λαυρίου.

Όσο για τις συγκρίσεις με την περσινή ήττα στην παράταση; «Κανένα θέμα με το περσινό ματς. Πολλοί διαφορετικοί παίκτες. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός τα τελευταία 20 χρόνια στην Ευρώπη και εμείς είμαστε στην 4η σεζόν μας στην Α1. Για τις βαριές ήττες που έχουν «ξυπνήσει» το Λαύριο στο παρελθόν: «Από κάθε ματς μπορείς να μάθεις. Μέσα από μια τέτοια κατραπακιά από μεγάλη ομάδα, μαθαίνουμε. Το έχουμε δείξει. Μπορεί να περιμένεις τέτοια ήττα από μια μεγάλη ομάδα που δεν κοστίζει τίποτα. Προφανώς και δεν χαίρεσαι, αλλά έχουμε πολλή δουλειά για να βοηθήσουμε τα παιδιά».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ