Ελλάδα

Σερέλης: «Ο… μαγικός αριθμός θα είναι οι οκτώ νίκες»

Τουλάχιστον οκτώ νίκες θα πρέπει να κάνει συνολικά το Λαύριο προκειμένου να παραμείνει στην Α1, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης μετά την ήττα από τον Άρη.

Συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθειά τους μοίρασε ο Χρήστος Σερέλης μετά την ήττα του Λαυρίου από τον Άρη, με τον προπονητή των νεοφώτιστων να τονίζει πως η ομάδα του θα χρειαστεί τουλάχιστον οκτώ νίκες προκειμένου να παραμείνει στην Α1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Σερέλη:

«Ήρθαμε εδώ για να προσπαθήσουμε να αποδείξουμε κυρίως στους εαυτούς μας πως η δυνατότητα της ομάδας είναι ίσως κάτι παραπάνω από αυτό που δείχνει η βαθμολογία. Σε κάποια διαστήματα καταφέραμε να είμαστε λίγο ανταγωνιστικοί απέναντι στον Άρη. Ο βασικότερος λόγος είναι γιατί ο αντίπαλός μας έχει παίξει πολλά σημαντικά παιχνίδια και ψυχολογικά ίσως έχει αδειάσει μετά από κάποιες μεγάλες νίκες όπως αυτή με τον ΠΑΟΚ. Θέλαμε λοιπόν να του βάλουμε κάποια δύσκολα θέματα και νομίζω πως τα καταφέραμε. Σίγουρα η καλύτερη και μεγαλύτερη ομάδα έχει το πάνω χέρι. Το μπάσκετ είναι δίκαιο άθλημα και η καλύτερη ομάδα κερδίζει.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κάνουν γενικά, αλλά και την προσπάθεια που έκαναν σήμερα σε ένα όμορφο γήπεδο. Εμείς συνεχίζουμε με στόχο την παραμονή. Εύχομαι στον Άρη να κάνει τη νίκη που χρειάζεται επί της Αρμάνι και τα άλλα αποτελέσματα να βοηθήσουν στην Ευρώπη κάτι πολύ σημαντικό. Όπως επίσης είναι σημαντική η επιστροφή του στις μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού πρωταθλήματος και εύχομαι και ακόμα ψηλότερα.

Κατά την γνώμη μας έχουμε έξι νίκες. Το λέμε όπου βρεθούμε. Θεωρώ πως γύρω στις οκτώ νίκες θα χρειαστούν για την σωτηρία. Εμείς έπρεπε να έχουμε έξι, έχουμε πέντε, δεν μπορούμε να ξέρουμε... Ο μαγικός αριθμός θεωρώ πως θα είναι το οκτώ
».

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Περράκης είπε: «Ξέραμε πως θα ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζαμε με μια ομάδα που είναι ίσως η τρίτη καλύτερη στην Ελλάδα. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Στην αρχή ήμασταν πολύ κοντά στο σκορ. Μπήκαμε δυνατά. Είχαμε σκεφτεί πως ο Άρης θα ήταν κουρασμένος από τα παιχνίδια, όπως και ήταν... Ήμασταν πολύ κοντά μέχρι το ημίχρονο. Δυστυχώς μετά εμείς δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι όσο στην αρχή. Ο Άρης σαν ποιοτική ομάδα όπως είναι βρήκε λύσεις, μας πίεσε, ο κόουτς έκανε πολύ καλό ροτέισον και τελικά μας κέρδισε εύκολα. Συνεχίζουμε. Στόχος μας είναι η παραμονή και τίποτε άλλο. Έχουμε πολύ δύσκολη συνέχεια. Ξέρουμε που πρέπει να είμαστε δυνατοί. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το καλύτερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x