Euroleague

Σερέλης: «Τον Ολυμπιακό πρέπει να τον φοβούνται περισσότερο όταν λείπει κάποιος παίκτης»

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού.

Τον χαρακτήρα που έχει ως ομάδα ο Ολυμπιακός χαρακτήρισε το μυστικό της μεγάλης χθεσινής νίκης στο ΣΕΦ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Χρήστος Σερέλης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Τον Ολυμπιακό έτσι όπως είναι στην Ευρώπη πρέπει να τον φοβούνται όλοι στην Ευρώπη. Ειδικά όταν λείπει κάποιος παίκτης πρέπει να είναι οι άλλοι περισσότερο προσεκτικοί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Λαυρίου, ο οποίος αναλύοντας το παιχνίδι στάθηκε στην πίεση που άσκησε ο Ολυμπιακός καταφέρνοντας να κόψει τη δημιουργία των Ρώσων.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες δηλώσεις του Χρήστου Σερέλη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 στους Γιώργο Χελάκη και Χρήστο Ρομπόλη για:

-την πορεία του Λαυρίου μέχρι τώρα στο ελληνικό πρωτάθλημα:
«Η αλήθεια είναι ότι δεν πιστεύαμε ότι θα ήμασταν σε αυτή τη θέση. Όμως στην πορεία βλέποντας το πως ήρθαν οι νίκες μας, αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να είμαστε σε καλή θέση. Ο στόχος μας είναι να πλέι-οφ. Πέρσι το πετύχαμε με χειρότερες συνθήκες. Φέτος είναι καλύτερα τα πράγματα».

-το μυστικό της εφετινής πορείας του Λαυρίου:
«Το μυστικό είναι το δέσιμο μεταξύ των Ελλήνων και των ξένων. Γιατί μόνο με ξένους δεν μπορείς να πετύχει κάτι καλό στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό που προσπαθούμε είναι να έχουμε έναν καλό κορμό Ελλήνων και να προσθέτουμε σε αυτούς καλούς ξένους».

-τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ:
«Εξήγηση μπασκετική δεν υπάρχει. Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τριάρια και γκαρντ. Ήταν μια λύση ανάγκης αλλά μπόρεσε να είναι αρκετά πιεστικός στη μπάλα σε όλα τα μαρκαρίσματα. Έκοψε τη δημιουργία της, αυτό φαίνεται και από τις ασίστ που τελείωσε το ματς με δέκα. Σίγουρα χρειάζεται και τύχη. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν ήταν συγκεντρωμένη και οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν καλοί στα τελευταία λεπτά.
Τον Ολυμπιακό έτσι όπως είναι στην Ευρώπη πρέπει να τον φοβούνται όλοι στην Ευρώπη. Ειδικά όταν λείπει κάποιος παίκτης πρέπει να είναι οι άλλοι περισσότερο προσεκτικοί. Και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟ είναι πολύ μεγάλες ομάδες και πρέπει για πάντα τους προσέχουν όλοι».

-το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα:
«Πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι πιο δύσκολη η έδρα του Βελιγραδίου και από το ΣΕΦ για τον ΠΑΟ.Ο Ερυθρός Αστέρας έδειξε ανάκαμψη στο παιχνίδι με την Φενέρ ωστόσο νομίζω ότι δεν έπαιξε το 100% του, δηλαδή, ενδεχομένως να στόχευσε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x