Ελλάδα

Σερέλης: «Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη»

Στη βαθμολογική και ψυχολογική σημασία της νίκης επί του Απόλλωνα Πατρών στάθηκε ο Χρήστος Σερέλης μετά την επικράτηση του Λαυρίου επί των «μελανόλευκων».

Ο τεχνικός της ομάδας των ανατολικών προαστίων τόνισε πως έχουν δουλέψει πολύ καλύτερα τον τελευταίο μήνα και στάθηκε στην ενέργεια και τη συνεισφορά του Νίξον στο πρώτο ματς μετά την επιστροφή του. Ζήτησε ανάλογη συνέχεια και εννιά, τουλάχιστον, νίκες μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, ώστε να έρθει η παραμονή στην Α1.

Αναλυτικά: «Πολύ καλή νίκη η σημερινή, τη χρειαζόμασταν πάρα πολύ, έχουμε δουλέψει εδώ και ένα μήνα περίπου, που δουλεύουμε αρκετά καλά και φαινόταν στα παιχνίδια ότι ήμασταν καλύτεροι από τα πρώτα δέκα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ η έλευση του Νίξον, τον ξέραμε, μας ξέρει, του αρέσει πάρα πολύ που βρίσκεται εδώ πέρα, μας αρέσει πάρα πολύ και εμάς, βλέπετε και εσείς και στον κόσμο και στο παιχνίδι που θέλουμε να παίξουμε, είναι τρομερή η βοήθεια του, σήμερα έπαιξε περίπου 20’ και ήταν σαν να έπαιξε σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Έχει ανεβάσει όλη την ομάδα επίπεδο και τους συμπαίκτες του. Σήμερα, είναι το πρώτο παιχνίδι που βοήθησαν σχεδόν όλοι οι περιφερειακοί όσα λεπτά και αν έπαιξαν, είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό και παίζει μεγάλο ρόλο, οι απελευθερώσεις του Στεφανίδη που, με την εμπειρία του, μπορεί και εκείνος να βοηθήσει την ομάδα πλέον. Ξέρει πως υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος μπορεί να καθοδηγήσει την ομάδα.

Είμαστε χαρούμενοι, θέλουμε πάρα πολύ δουλειά, θα ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος. Το πρωτάθλημα, μετά και τα σημερινά αποτελέσματα, γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, συνεπώς εμείς πρέπει να εστιάσουμε θεωρώ, αν και είναι πολύ νωρίς να μιλάμε, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε να πάμε από τις εννιά νίκες και πάνω στο πρωτάθλημα για να νιώσουμε ασφάλεια.

Είναι μέρες γιορτινές σήμερα για την ομάδα μας, γιορτάζουν αρκετοί άνθρωποι όπως ο πρόεδρός μας ο Ιωάννης Ψαρράκης, δύο παίκτες, φροντιστές της ομάδας, ο Νίξον έχει γενέθλια, άρα όλη ομάδα τους αφιερώνει τη νίκη και τους εύχεται υγεία και όλοι μαζί ελπίζουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο έως και σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x