Ελλάδα

Σφαιρόπουλος: «Αυτό είναι που θέλουμε»

Άκρως ικανοποιημένος απ’ το πώς ανταποκρίθηκαν οι παίκτες του στο Ρέθυμνο δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος!

Συγχαρητήρια στους παίκτες του μοίρασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ρεθύμνου, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος απ' τη συγκέντρωση που έδειξαν, παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια.

«Ξέραμε ότι η αποστολή μας ήταν δύσκολη. Το Ρέθυμνο είναι μία πολύ αθλητική ομάδα που παίζει με μεγάλη ενέργεια. Είναι πολύ καλή στο ανοιχτό γήπεδο και έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να περιορίσουμε τον ρυθμό του. Πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές τα καταφέραμε κυρίως στο α’ ημίχρονο και στην 4η περίοδο. Πήραμε μία διαφορά στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου. Γενικά όμως ελέγχαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και το σκορ από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ασφαλώς περιμέναμε την αντίδραση του Ρεθύμνου στο β’ μέρος. Όντως έπαιξε πολύ καλά. Εμείς χάσαμε την «μάχη» στα ριμπάουντ, οπότε μειώθηκε το σκορ. Πιστεύω ότι είχαμε την εμπειρία και την ποιότητα και το ματς εξελίχθηκε έτσι όπως θέλαμε. Ήταν ένα δύσκολο ταξίδι γιατί είχαμε δύο πολύ απαιτητικά παιχνίδια και για αυτό πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας που ανταποκρίθηκαν. Πιστεύω ότι ήταν πολύ σημαντικό που όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Αυτό είναι που θέλουμε να βλέπουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στο Ρέθυμνο».


Από την πλευρά των παικτών, ο Σον Τζέιμς ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, το οποίο το περιμέναμε από την αρχή. Κάναμε κάποια λάθη στην αρχή αλλά σε γενικές γραμμές καταφέραμε και βρήκαμε ρυθμό, φτάνοντας τελικά στη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x