Euroleague

Σφαιρόπουλος: «Δεν υπάρχει αδιάφορο ματς, μόνο νίκη»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος περιμένει από τους παίκτες του να… τρώνε σίδερα με την Εφές, παρά το ότι ουσιαστικά το παιχνίδι δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο. «Το σύνολο θα καλύψει το κενό του Λοτζέσκι» είπε.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός δεν ταξιδεύει για... διακοπές στην Τουρκία και πάει να διεκδικήσει τη νίκη από την Εφές, την οποία εκθείασε για την ποιότητα που διαθέτει.

«Δεν έχει σημασία που έχουμε προκριθεί ήδη και μάλιστα με πλεονέκτημα έδρας. Πάμε να κερδίσουμε το ματς. Η Εφές έχει νικήσει τα επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδι της, στις νίκες της στην έδρα της σκοράρει κατά μέσο όρο 90 πόντους, άρα πρέπει να παίξουμε άμυνα. Έχουν πολλούς ποιοτικούς παίκτες και ψηλούς και κοντούς. Αν βρουν ρυθμό, μπορούν να σε σκοτώσουν, πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό. Η Εφές είναι μια ομάδα play off, δικαίως βρίσκεται στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας. Σίγουρα θα βγουν συμπεράσματα για το μέλλον και τα play off, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πάμε εκεί για να βγάλουμε συμπεράσματα, αλλά για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σίγουρα θα δούμε πράγματα, δεν έχουμε την πίεση του αποτελέσματος και άγχος, αλλά θέλουμε τη νίκη. Θέλουμε να απολαμβάνουμε αυτό που ζούμε και να παλεύουμε κάθε ματς, δεν υπάρχει αδιάφορο ματς, θα παίξουμε για τη νίκη».

Σε ερώτηση για το πώς θα καλυφθεί το κενό του τραυματία Ματ Λοτζέσκι, ο 50χρονος κόουτς ήταν ξεκάθαρος. «Θεωρώ πως το σύνολο θα πρέπει να καλύψει το κενό του κάθε τραυματία, όπως είναι ο Λοτζέσκι. Αυτό κάναμε και θα κάνουμε πάντα, όπως και παλαιότερα, ως σύνολο θα αντιμετωπίσουμε την απουσία του Λοτζέσκι και θα προσπαθήσουμε να την καλύψουμε. Δεν υπάρχει κάτι καινούργιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x