Ελλάδα

Σφαιρόπουλος: «Είχαμε… κρύο αίμα στο τέλος»

Στα κρίσιμα σουτ του Ολυμπιακού, στα τελευταία λεπτά, απέδωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τη νίκη-πρόκριση επί του Άρη.

Στην προσήλωση του Ολυμπιακού στο κρίσιμο σημείο του ματς, σε συνδυασμό με το… κρύο αίμα που είχε, απέδωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τη νίκη-πρόκριση επί του Άρη.

«Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τον Άρη στην έδρα του δυο φορές σε μια βδομάδα. Ξέραμε ότι είναι μια δύσκολη αποστολή, διότι νομίζω η εικόνα του πρώτου αγώνα ήταν αρκετά πλασματική. Εμείς μπήκαμε αρκετά συγκεντρωμένοι, κερδίσαμε το παιχνίδι εξαιτίας της άμυνάς μας και κρατήσαμε τον Άρη πολύ χαμηλά στο σκορ, στους 49 πόντους. Το παιχνίδι δεν ήταν καλό ποιοτικά, ο Άρης κατάφερε να μειώσει την παραγωγικότητα μας. Εμείς στο κρίσιμο σημείο, που ο Άρης πέρασε μπροστά, μείναμε προσηλωμένοι, είχαμε το… κρύο αίμα και καταφέραμε να κερδίσουμε», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Για την απόδοση του Στρέλνιεκς: «Ήταν η αιχμή του δόρατος σήμερα με τα τρίποντα που έβαλε στο τέλος. Παρόλα αυτά, για μένα ο Παπανικολάου ήταν ο καλύτερος παίκτης σήμερα με το πάθος και με την άμυνά του και ας έβαλε μόνο ένα πόντο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω να μειώσω κανέναν από τα παιδιά όλοι πρόσφεραν από κάτι. Ο Άρης έχει πολύ έμπειρο προπονητή, έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια, είναι ομάδα με δυνατότητες και θέλω να πω τα συγχαρητήρια μου στον κόουτς Γιαννάκη».

Για το αν η επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη θα προσφέρει εξτρά επιθετικές λύσεις στους «ερυθρολεύκους»: «Γενικά ακόμα ψαχνόμαστε. Είμαστε καινούργια ομάδα. Οι έξι παίκτες είναι καινούργια ομάδα. Πρέπει να βρεθεί ο ένας με τον άλλον. Πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε δύσκολα παιχνίδια, γιατί και αυτό μαθαίνεται. Όταν κερδίζεις τέτοια ματς, κερδίζεις εμπειρία, κερδίζεις πόντους ως ομάδα. Έχω πει πολλές φορές πως μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Και όσο περνά ο καιρός και όσο προπονούμαστε όλοι μαζί, γιατί μέχρι τώρα δεν έχουμε κάνει μια προπόνηση όλοι μαζί, θα βελτιωνόμαστε και θα παίξουμε πολύ καλύτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x