Ελλάδα

Σφαιρόπουλος: «Είχαμε σκαμπανεβάσματα…»

Προβληματισμένος από τα κενά διαστήματα –κυρίως στην άμυνα- που είχε ο Ολυμπιακός στη νίκη επί των Τρικάλων, εμφανίστηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ως ένα πολύ καλό… μάθημα για τους παίκτες του Ολυμπιακού και τη συγκέντρωση που θα πρέπει να έχουν σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτου αντιπάλου, ήταν το ματς με τα Τρίκαλα σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

«Πριν πούμε το οτιδήποτε για το παιχνίδι, θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κρίστιαν Βελπ. Χάσαμε έναν παίκτη που έχει περάσει από την οικογένεια του Ολυμπιακού πολύ πρόωρα. Έγινε ένα ματς σε υψηλό ρυθμό και επίπεδο. Εμείς ξεκινήσαμε συγκεντρωμένοι αμυντικά, κάναμε αυτά που είχαμε πει. Αναγκάσαμε μια εξαιρετική επιθετική ομάδα και καλά οργανωμένη από τον κόουτς να μείνει χαμηλά, πήραμε εύκολα καλάθια στην επίθεση από την άμυνα μας, αλλά μετά χάσαμε τη συγκέντρωση μας.

Δεχτήκαμε 31 πόντους στη δεύτερη περίοδο, είχαμε σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι. Τα Τρίκαλα ήταν μαχητικά, έβαλαν μεγάλα σουτ, εμείς είχαμε το προβάδισμα και τον έλεγχο και στο τέλος πήραμε μια διαφορά και τη νίκη. Σίγουρα πρέπει να προβληματιστούμε για τα κενά διαστήματα που είχαμε κυρίως αμυντικά. Από εκεί και πέρα θέλω να πω ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι για 40 λεπτά συγκεντρωμένοι. Αυτό είναι το δίδαγμα από το σημερινό ματς. Τελειώνοντας θέλω να πω ότι είναι κρίμα να γίνονται ματς σε άδεια γήπεδα. Τα Τρίκαλα κάνουν μια αξιέπαινη προσπάθεια και τα παιχνίδια όπως αυτά με τον Ολυμπιακό πρέπει να είναι γιορτή. Καλή συνέχεια στα Τρίκαλα και στον κόουτς
».

Από την πλευρά του, ο Ματ Λοτζέσκι είπε: «Ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο, είχαμε συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση. Στο δεύτερο δεκάλεπτο χαλαρώσαμε, δεν παίξαμε καθόλου καλά. Τα Τρίκαλα έχουν καλούς παίκτες με εξαιρετικές επιθετικές ικανότητες. Τελικά είχαμε τον έλεγχο και κερδίσαμε χωρίς, όμως, να παίξουμε καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x