Ελλάδα

Σφαιρόπουλος: «Έχουμε την ποιότητα να καλύψουμε τα κενά των Σπανούλη, Ρόμπερτς»

Λύσεις εκ των έσω για να καλύψει τα κενά που υπάρχουν λόγω των τραυματισμών πρέπει να βρει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, όπως δήλωσε πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην κάμερα της «Cosmote TV».

Την ποιότητα για να καλύψει το κενό του Βασίλη Σπανούλη αλλά και του Μπράιν Ρόμπερτς έχει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και όσα ανέφερε πριν την έναρξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην κάμερα της «Cosmote TV»:

«Είναι δεδομένες οι απουσίες, πρέπει να βρούμε λύσεις εκ των έσω. Έχουμε την ποιότητα και τους παίκτες για να το κάνουμε. Πιστεύω θα καλύψουμε το κενό, όσο μεγάλο κι αν είναι. Ξέρουμε ότι ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης και ο Ρόμπερτς ένας πολύ ποιοτικός πόιντ γκαρντ. Έχουμε παίκτες που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν», είπε αρχικά.

«Δεν είμαστε στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Δεν έχουμε ακόμα παιχνίδια στα πόδια μας, δεν έχουμε αυτοματισμούς. Όμως, σε ένα ντέρμπι τα ξεχνάς αυτά. Το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε τα απλά πράγματα σωστά και στην άμυνα και στην επίθεση. Να παίξουμε καλή άμυνα, να γυρίσει η μπάλα, να κάνουμε τα βασικά του μπάσκετ. Μην πω και παραπάνω και μας ακούσουν...», ολοκλήρωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x