Euroleague

Σφαιρόπουλος: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε…»

Μεγαλύτερη αποφασιστικότητα πρέπει να δείξει ο Ολυμπιακός, ώστε να ξεπεράσει το σοκ από την Αρμάνι και να πάρει τη νίκη κόντρα στην Μπάμπεργκ, σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Συγκεντρωμένος και αποφασισμένος από την αρχή θα πρέπει να εμφανιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπάμπεργκ, προκειμένου να… ξεχάσει την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

Για το παιχνίδι: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι μετά από ένα κακό αποτέλεσμα. Ασφαλώς και θέλουμε να αντιδράσουμε. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, αυτήν τη στιγμή πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Μπορεί χάθηκε ένα παιχνίδι χθες (25/1), αλλά η μάχη συνεχίζεται. Βλέπουμε ότι η φετινή Ευρωλίγκα είναι πολύ απαιτητική και σε πνευματική ετοιμότητα. Αυτό θέλουμε να κάνουμε, να κάνουμε ένα restart, με μεγαλύτερη επιθετικότητα στην άμυνα, κάτι που δεν είχαμε χθες και να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας από την άμυνά μας».

Για το αν σκέφτονται τις τρεις σερί νίκες της Μπάμπεργκ επί του Ολυμπιακού: «Μπορώ να πω πως το αντιμετωπίζουμε πιο πολύ σαν ένα παιχνίδι μετά από ένα κακό, παρά τις τρεις σερί ήττες απ' την Μπάμπεργκ. Καμιά φορά πέφτεις στην παγίδα απ' το πολύ... θέλω και έχεις αντίθετα αποτελέσματα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι, για ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα».

Για τα σημεία που θα κρίνουν το αποτέλεσμα: «Δεν νομίζω πως δεν μας ταιριάζει η Μπάμπεργκ. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί πολύ στην άμυνα, είναι καλά οργανωμένοι, έχουν 6-7 παίκτες που παίζουν καλά μεταξύ τους και πρέπει να τους χαλάσουμε το παιχνίδι με καλή άμυνα. Δεν μπορείς να δέχεσαι 99 πόντους και να θες να κερδίσεις. Βάλαμε 83 χθες, άρα πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα. Πρέπει να είμαστε πνευματικά δυνατοί, πόσω μάλλον μετά από ένα κακό αποτέλεσμα». Κάποιες φορές όταν είμαστε κακοί επιθετικά, πέφτει, όχι εσκεμμένα, η αυτοπεποίθηση στην άμυνα. Πρέπει να το βελτιώσουμε γιατί η άμυνα μάς δίνει τα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x