Euroleague

Σφαιρόπουλος: «Μεγάλο πρόβλημα η άμυνα σήμερα»

Η άμυνα ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ολυμπιακού στην ήττα από την Αρμάνι, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη των Ιταλών.

Ένα καλό μάθημα πήρε ο Ολυμπιακός στη συντριβή από την Αρμάνι Μιλάνο, σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος την απέδωσε στην πολύ κακή άμυνα των «ερυθρόλευκων», αλλά και στη μεγαλύτερη θέληση των Ιταλών για τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

«Άξιζαν να νικήσουν, πάλεψαν περισσότερο από εμάς και έδειξαν στο παρκέ ότι το ήθελαν περισσότερο από εμάς. Απόψε, το μεγάλο μας πρόβλημα, ήταν η άμυνά μας. Δεν παίξαμε επιθετικά, δεν είχαμε σκληράδα και δεν παίξαμε όπως τα περισσότερα βράδια. Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο μπορώ να πω ότι παίξαμε καλή άμυνα. Αλλά, όταν έχεις τόσο κακή άμυνα και αφήνεις τη γηπεδούχο ομάδα να σου βάλει 58 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μπορείς να κερδίσεις. Υπάρχουν παιχνίδια που οι αντίπαλοί μας σκοράρουν 58 πόντους σε ολόκληρο το ματς και όχι σε ένα ημίχρονο. Σίγουρα αυτό το ματς μπορεί να μας γίνει ένα καλό μάθημα, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε πολύ σε αυτή την αναμέτρηση, συνεχίζουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήρθαν εδώ να μας υποστηρίξουν, λυπάμαι που δεν τους δώσαμε πίσω αυτό που μας πρόσφεραν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x