Euroleague

Σφαιρόπουλος: «Μέχρι τελευταία στιγμή για Πρίντεζη»

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Ολυμπιακός την παρουσία του Γιώργου Πρίντεζη στο ματς κόντρα στη Ζαλγκίρις, όπως δήλωσε πριν από την αναχώρηση της ομάδας για το Κάουνας.

Αύριο θα κριθεί η συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη στο ματς κόντρα στη Ζαλγκίρις, όπως επιβεβαίωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πριν από την αναχώρηση της ομάδας για το Κάουνας.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» τόνισε παράλληλα ότι μέσω της ομαδικής προσπάθειας θα καταφέρουν να καλύψουν και το κενό από τον τραυματισμό του Ντάνιελ Χάκετ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Πρίντεζη: «Δεν έκανε σήμερα όλη την προπόνηση. Αύριο θα ξέρουμε σίγουρα και θα δούμε μέχρι την τελευταία στιγμή αν θα μπορεί να αγωνιστεί».

Για τη Ζαλγκίρις: «Η Ζαλγκίρις είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Έχει κάνει νίκες ενώ έχει πολύ δύσκολα τα ματς κόντρα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης. Παίζει πολύ σκληρή άμυνα. Στην επίθεση χτυπάει εκεί που βλέπει ότι υπάρχει αδυναμία. Εμείς πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στην άμυνα και να δούμε τι θα μας δώσουν στην άμυνά τους και εκεί να χτυπήσουμε».

Για τον τραυματισμό του Χάκετ: «Είναι άσχημο όταν τραυματίζεται ένας παίκτης. Μπορούμε να καλύψουμε το κενό. Με ομαδικότητα μπορούμε να το διαχειριστούμε».

Για την περσινή ήττα στη Λιθουανία: «Δεν σκεφτόμαστε το περσινό παιχνίδι. Είναι ένα νέο παιχνίδι και μία νέα χρονιά. Είναι διαφορετικές ομάδες και σκεφτόμαστε μόνο αυτό το ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x