Ελλάδα

Σφαιρόπουλος: «Να ηρεμήσουμε 1-2 μέρες και θα μιλήσουμε με τη διοίκηση»

Άμεσες εξελίξεις γύρω από το μέλλον του στον πάγκο του Ολυμπιακού προανήγγειλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Ολυμπιακός έμεινε για δεύτερη σερί χρόνια χωρίς τίτλο και όπως είναι φυσικό πολλά θέματα γύρω από την ομάδα είναι ανοιχτά. Το συμβόλαιο με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ολοκληρώθηκε και το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει οριστικά το αν θα ανανεώσει με τους ερυθρολεύκους ή θα αποχωρήσει. Άλλωστε και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε πως οι όποιες εξελίξεις θα τρέξουν γρήγορα.

«Είναι μία δύσκολη στιγμή για εμάς. Είναι σημαντικό ότι δεν κερδίσαμε το δεύτερο παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά, η σημερινή προσπάθεια ήταν αξιέπαινη. Όμως είναι μία χρονιά που τελειώνει χωρίς τίτλο. Είναι χρονιά αποφάσεων. Να ηρεμήσουμε μία-δύο ημέρες και θα μιλήσουμε με την διοίκηση. Για το λόγο αυτό, δεν θα δεχθώ ερωτήσεις, θα μου επιτρέψετε να μην κάνω τον απολογισμό πριν μιλήσω με την διοίκηση».

Όσον αφορά το πέμπτο παιχνίδι και την απώλεια του πρωταθλήματος, ο κόουτς του Ολυμπιακού έκανε την ανάλυσή του: «Να δώσουμε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του τίτλου. Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, εφαρμόσαμε το πλάνο μας. Ελέγξαμε το ρυθμό, κρατήσαμε τον Παναθηναϊκό χαμηλά και φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο, είδαμε άλλο παιχνίδι. Με τις συνθήκες που υπήρχαν, δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την συγκέντρωσή μας. Κάναμε 8 λάθη στην τρίτη περίοδο. Κάποια από έλλειψη συγκέντρωσης κι άλλα για άλλους λόγους. Αυτό έφερε εύκολα καλάθια στον Παναθηναϊκό. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, δεν τα καταφέραμε. Συνεχίστηκε το παιχνίδι με τις συνθήκες που προϋπήρχαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x