Euroleague

Σφαιρόπουλος: «Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό, το έχουμε συνηθίσει αυτό»

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη για το ματς με την Μπαρτσελόνα και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως άπαντες θα πρέπει να κάνουν όσο πιο καλά μπορούν τη δουλειά τους.

Δεδομένη είναι η πίεση στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ενόψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα.

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Βαρκελώνη, ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» ανέφερε πως άπαντες θα πρέπει να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, είναι δεν είναι μαζί τους ο Βασίλης Σπανούλης, ενώ τόνισε πως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει βρει ρυθμό το τελευταίο διάστημα και πως παίζει πολύ καλύτερα στην έδρα της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

«Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, άσχετα με το τι έγινε στον πρώτο γύρο. Η Μπαρτσελόνα στην έδρα της παίζει πολύ γρήγορα και στο μισό γήπεδο και στον αιφνιδιασμό. Έχουν επιστρέψει σχεδόν όλοι οι τραυματίες που είχε, είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχουν βρει καλύτερο ρυθμό από πριν, παίζουν πάρα πολύ καλά στην έδρα τους. Ο Βασίλης δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αποστολή, οπότε όλοι οι υπόλοιποι, είτε είναι είτε όχι ο Βασίλης μαζί, πρέπει να κάνουν όσο καλά μπορούν τη δουλειά τους. Εμείς, όσο είμαστε συγκεντρωμένοι και κάνουμε αυτό που πρέπει, η πίεση θα πηγαίνει στη Μπαρτσελόνα που έχει ανάγκη από τις νίκες. Ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός, πάντα υπάρχει πίεση και είτε είμαστε ψηλά είτε χαμηλά, όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό, το έχουμε συνηθίσει αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x