Ελλάδα

Σφαιρόπουλος: «Στο δεύτερο μέρος παίξαμε το μπάσκετ που πρέπει»

Την εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο κράτησε μόνο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη επί των Τρικάλων.

Ευχαριστημένος με την εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός μόνο στο δεύτερο ημίχρονο, στη νίκη επί των Τρικάλων, ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος τόνισε πως στο πρώτο μέρος η ομάδα του δεν είχε υπομονή και καθαρό μυαλό.

«Όπως είναι προφανές δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδα μου καθ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Δεν είχαμε συγκέντρωση και κάναμε εύκολα λάθη κυρίως στην επίθεση. Κάναμε βεβιασμένες επιθέσεις, δεν είχαμε υπομονή και καθαρό μυαλό. Κολλήσαμε επιθετικά. Στην άμυνα δεν μπορώ να πω πως δεν ήμασταν καλοί, δεχθήκαμε 31 πόντους στο πρώτο εικοσάλεπτο, αλλά μπορούσαμε να είμαστε και καλύτεροι. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε το μπάσκετ που πρέπει, με συγκέντρωση πάνω από όλα. Χτίσαμε πάνω σε αυτό και φτάσαμε εύκολα στη νίκη. Κρατάμε τα θετικά του δεύτερου ημιχρόνου και πρέπει να βελτιωθούμε στο αρνητικό κομμάτι και αναφέρομαι σε αυτό τις συγκέντρωσης. Πήραμε ελεύθερα σουτ που δεν μπήκαν λόγω έλλειψης συγκέντρωσης», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Για την απουσία του «έκτου παίκτη» σε μια ακόμη ελληνική αναμέτρηση: «Είναι πολύ άσχημο να βλέπεις άδειο το γήπεδο. Οι άδειες εξέδρες δεν βοηθούν ούτε το άθλημα και είναι αρνητικό και για όλους όσοι αγωνίζονται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x