Euroleague

Σφαιρόπουλος: «Τελευταία στιγμή θα δούμε αν θα παίξει ο ΜακΛίν»

Λαβωμένος από το ματς με τη Μακάμπι αποχώρησε ο Τζαμέλ ΜακΛίν και όπως τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το παιχνίδι με την Χίμκι, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να τονίζει ότι η ομάδα του θα πρέπει να παίξει συλλογική άμυνα για να κόψει το καλό τρανζίσιον του αντιπάλου.

Από εκεί και πέρα, όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή του ΜακΛίν που αποχώρησε τραυματίας στο παιχνίδι με τη Μακάμπι στο ΣΕΦ, τόνισε ότι είναι καλύτερα, αλλά η συμμετοχή του θα αποφασιστεί το πρωί της Πέμπτης και ανάλογα με το πως έχει πάει το ταξίδι για τον παίκτη και αν έχει επιβαρυνθεί ή όχι.

Όσα είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος

Για το ματς με τη Χίμκι: «Για μας ήταν καλό που κερδίσαμε εύκολα και δώσαμε ανάσες σε κάποιους παίκτες στο ματς με τη Μακάμπι. Η Χίμκι έχει μια καλή, αθλητική ομάδα, τρέχει πολύ, παίζει ως ομάδα ένα επικίνδυνο τρανζίσιον και πρέπει να παίξεις συλλογική άμυνα για να την αντιμετωπίσεις. Αυτό θα πάμε να κάνουμε...»

Για τη συμμετοχή του ΜακΛίν: «Μόνο αύριο θα ξέρουμε αν είναι σε θέση να παίξει ή όχι ο Μακλίν. Είναι δύσκολο και πολύωρο ταξίδι και θα εξακριβωθεί μετά η κατάσταση του. Ο παίκτης αισθάνεται καλύτερα σήμερα, αλλά θα δούμε αν μπορεί να παίξει»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x