Ελλάδα

Σφαιρόπουλος: «Χρειαζόταν ξεκούραση ο Σπανούλης»

Ευχαριστημένος με τη συγκέντρωση των παικτών του στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, με τον προπονητή των Πειραιωτών να αναφέρεται και στην αναγκαία ξεκούραση του Σπανούλη

Ο Βασίλης Σπανούλης έπρεπε να ξεκουραστεί και γι’ αυτό δεν αγωνίστηκε στο τρίτο παιχνίδι της σειράς, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη.

Όσον αφορά την αναμέτρηση ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» κράτησε τη συγκέντρωση των παικτών του, κυρίως στην άμυνα, αφού οι «κίτρινοι» έμειναν χαμηλά στο σκορ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

«Σήμερα ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και κάναμε πιο αποτελεσματικά αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Κρατήσαμε τον Άρη χαμηλά στο σκορ και όσο περνούσε το παιχνίδι βελτιωνόμασταν στην άμυνα, τους κρατήσαμε σε χαμηλά ποσοστά και στους 23 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά μεγαλώσαμε τη διαφορά και φτάσαμε στη νίκη. Συγχαρητήρια στον Άρη για την προσπάθεια όχι μόνο για σήμερα, αλλά σε όλη τη σειρά. Εμείς τώρα κοιτάμε τον τελικό και επικεντρωνόμαστε στον στόχο μας. Δεν νομίζω ότι είχαμε πρόβλημα στη ζώνη, αλλά στην άμυνά μας. Ο Σπανούλης χρειαζόταν ξεκούραση στο προηγούμενο παιχνίδι και σήμερα λειτούργησε καλά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Ματ Λοτζέσκι είπε: «Να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη γιατί ειδικά στο γήπεδο τους μας πίεσαν πολύ σε αυτή τη σειρά και θέλω να τους ευχηθώ καλή τύχη στη σειρά με τον ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενους που περάσαμε στους τελικούς και θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αν κοιτάξουμε πίσω, ίσως να είναι καλύτερα που έγινε τώρα αυτή η ήττα παρά με τον Παναθηναϊκό. Όταν θεωρείσαι φαβορί σε ένα παιχνίδι, θα πρέπει να έχεις συγκέντρωση και σεβασμό, κάτι που δεν είχαμε με τον Άρη και αυτό το πληρώσαμε και ίσως να μας κάνει καλό».

Τέλος, ο Μπράιαντ Ντάνστον: «Ήταν καλό για εμάς το ότι αντιδράσαμε μετά το τρίτο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε όσο καλά θέλαμε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε όσα είχαμε σχεδιάσει και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη σχετικά εύκολα. Σίγουρα οι τελικοί θα είναι δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει πλέον να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να μπούμε από τον πρώτο τελικό αποφασισμένοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x