Ελλάδα

Σφήνα της Μπαρτσελόνα για Κλαβέρ - Ποια τα δεδομένα

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και «αγγίζει» τον Βίκτορ Κλαβέρ, η Μπαρτσελόνα επιχειρεί «μπάσιμο» για να ανατρέψει τα δεδομένα!

Τα πάντα στον Παναθηναϊκό κινούνται γύρω από την περίπτωση του Βίκτορ Κλαβέρ, με το τριφύλλι να βρίσκεται κοντά στο να κάνει δικό του τον παίκτη, αλλά να αποκτά την τελευταία στιγμή… ανταγωνισμό.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός, η Μπαρτσελόνα επιχειρεί «μπάσιμο» για τον Ισπανό πάουερ φόργουορντ και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να τον πάρει στην Βαρκελώνη.

Οι «μπλαουγκράνα» έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον 28χρονο άσο, ενώ στα πλεονεκτήματά τους είναι και ο... Γιώργος Μπαρτζώκας, αφού οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί πέρσι στην Λοκομοτίβ Κουμπάν. Από 'κει και πέρα, όμως, η Βαλένθια διατηρεί τα δικαιώματα του Κλαβέρ εντός Ισπανίας. Τι σημαίνει αυτό; Πώς για να παίξει σε κάποια άλλη ισπανική ομάδα -εν προκειμένω στην Μπάρτσα- θα πρέπει η τελευταία είτε να πληρώσει τις νυχτερίδες (που σε αυτές τις περιπτώσεις ζητούν γενικά μεγάλα ποσά), είτε να προσφέρει... αγωνιστικό αντίτιμο, παραχωρώντας δανεικούς παίκτες.

Πρέπει να τονίσουμε πως αυτή η εξέλιξη επ’ ουδενί δεν σημαίνει πως… χαλάει η πιθανή μεταγραφή του Ίβηρα άσου στον Παναθηναϊκό. Το τριφύλλι παραμένει αισιόδοξο, έχει καταθέσει δελεαστική πρόταση στον παίκτη, φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του και μέσα στο επόμενο 48ώρο (αν όχι την Κυριακή) αναμένεται να έχουμε την απάντηση του Κλαβέρ: Αν, δηλαδή, θα ντυθεί ή όχι στα πράσινα...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x