Ελλάδα

Σιγή από Παναθηναϊκό, «παίζει» του Μπάνκι

Μετά το «ναυάγιο» με Πασκουάλ, ο Παναθηναϊκός έχει στραφεί σε άλλες λύσεις για προπονητή. «Παίζει» του Λούκα Μπάνκι, έχουν πέσει στο τραπέζι μεταξύ άλλων Κολέ και Μπάνκι. Ουδέν θέμα Περάσοβιτς.

Πυρετώδεις είναι οι συζητήσεις και οι επαφές των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για την εύρεση προπονητή. Το όνομα του Τσάβι Πασκουάλ διεγράφη από τη λίστα, καθώς ο Καταλανός προπονητής αξίωσε υψηλό «κλειστό» συμβόλαιο. Μετά το μεσημέρι της Τετάρτης, η λύση του πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα εγκαταλείφθηκε οριστικά και ήδη εξετάζονται άλλες λύσεις, ενώ γίνονται και οι σχετικές επαφές.

Από το στρατόπεδο του «τριφυλλιού» ελάχιστα πράγματα βγαίνουν προς τα έξω. Το βέβαιο είναι πως από τις 25-30 προτάσεις προπονητών που έγιναν η λίστα έχει μικρύνει κατά πολύ. Στο τραπέζι έχει πέσει δεδομένα το όνομα του Λούκα Μπάνκι, του 51χρονου Ιταλού που έκανε όνομα ως βοηθός σε εθνική Ιταλίας και Σιένα, έκανε αξιόλογη δουλειά στην τελευταία και ως πρώτος προπονητής (2012/13), αλλά απέτυχε στη συνέχεια στην Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο και πλέον είναι ελεύθερος.

Στον Παναθηναϊκό έχουν προταθεί και άλλοι προπονητές, από τον Βενσάν Κολέ (ελεύθερος μετά το τέλος της συνεργασίας του με τη Στρασμπούρ, αλλά έχει συμβόλαιο με την εθνική Γαλλίας) μέχρι τον Σάσα Ομπράντοβιτς (που είναι ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Άλμπα). Είναι σαφές πως ο νέος προπονητής θα είναι εκτός σοβαρού απροόπτου ξένος, ενώ δεν υπάρχει καμία περίπτωση του Βέλιμιρ Περάσοβιτς (που δεσμεύεται με τεράστιο συμβόλαιο από τη ζάπλουτη Εφές) και δύσκολα θα προκύψει ζήτημα με τον Πίνι Γκέρσον.

Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί στο ματς με την ΤΣΣΚΑ έχοντας στον πάγκο του τους συνεργάτες του Πεδουλάκη και επικεφαλής τον Γιώργο Βόβορα. Η αποστολή αναχωρεί το μεσημέρι της Πέμπτης για τη Μόσχα με μοναδικό απόντα τον τραυματία Μάικ Τζέιμς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x