Ελλάδα

«Σιγή» για Αρόγιο από την ΑΕΚ

Έντονη η φημολογία από το εξωτερικό πως η ΑΕΚ κινείται για τον Κάρλος Αρόγιο, αλλά από πλευράς ΚΑΕ δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό. Ειλημμένη, πάντως, η απόφαση για απόκτηση γκαρντ.

Την είδηση της αποχώρησης του Κάρλος Αρόγιο από τη Γαλατάσαραϊ λόγω των πολλών οφειλών της τουρκικής ομάδας προς τον Πορτορικανό γκαρντ, ήρθε να ακολουθήσει φημολογία πως η ΑΕΚ κινείται για την απόκτησή του. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται για την ώρα από την ΚΑΕ, αν και είναι ειλημμένη απόφαση η απόκτηση ενός πλέι μέικερ.

Η ΑΕΚ είχε εξετάσει τον Μάλκολμ Άρμστεντ της Κρκα, ωστόσο το θέμα του 26χρονου «κόλλησε» στο ότι η ομάδα του ήθελε να τον κρατήσει για μερικές επιπλέον μέρες.

Περιττό να ειπωθεί πως σε περίπτωση απόκτησης του Αρόγιο, έστω και στα 36 του, η «Ένωση» ισχυροποιείται αφάνταστα. Ο πρώην ηγέτης της Γαλατάσαραϊ έχει το επιπλέον ατού πως γνωρίζει άριστα τους Ποπς Μενσά Μπονσού και Μαλίκ Χέρστον από τη συνεργασία τους στην τουρκική ομάδα πέρσι. Φέτος ο Αρόγιο είχε 14,1 πόντους, 4,7 ασίστ και 1,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με την ομάδα της Πόλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x