Ελλάδα

Σιγκούνας: «Χαμηλά οι τόνοι εν όψει Πανιωνίου»

Ο Αλέξανδρος Σιγκούνας δεν πετά στα σύννεφα μετά την πρόκριση επί του Ρεθύμνου και ξέρει πως για την Κύμη ο αγώνας του Σαββάτου με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο στη Νέα Σμύρνη δεν θα είναι εύκολος.

Αναλυτικά όσα είπε ο παίκτης της Κύμης:

«Πήραμε μια σπουδαία νίκη απέναντι στο Ρέθυμνο, που τα τελευταία χρόνια είναι παραδοσιακά μια πολύ καλή και σταθερή ομάδα στηνBasket League. Αυτήν την στιγμή το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μας είναι εξαιρετικό, υπάρχει σίγουρα μεγάλος ενθουσιασμός. Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους και να δουλέψουμε από σήμερα ακόμα πιο σκληρά στις προπονήσεις. Το ματς με το Ρέθυμνο μας έδειξε και κάποια κομμάτια στον αμυντικό και επιθετικό τομέα που χρειάζονται βελτίωση και πάνω σε αυτά πρέπει να επικεντρωθούμε», μας τόνισε ο Σιγκούνας.

Στο τέλος ο Αλέξανδρος αναφέρθηκε στο τι οφείλουν να κάνουν οι παίκτες της Κύμης SEAJETS για να φύγουν νικητές από την Νέα Σμύρνη. «Ο Πανιώνιος είναι χωρίς αμφιβολία μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα και εμπειρία, ενώ μέσα στην «καυτή» έδρα της Νέας Σμύρνης γίνονται ακόμα καλύτεροι. Εμείς οφείλουμε να παρουσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι, να παραμείνουμε πιστοί στο πλάνο παιχνιδιού που θα έχουν σχεδιάσει οι προπονητές μας και να δείξουμε την ίδια ενέργεια και το ίδιο πάθος στο παρκέ όπως κάναμε και με το Ρέθυμνο. Αν τα κάνουμε αυτά όπως πρέπει, τότε θα πάρουμε την νίκη και θα προκριθούμε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x