Ελλάδα

Σηκώνουν… μανίκια στη Ρόδο

Διακοπές τέλος στον Κολοσσό! Με την ελπίδα πως η νέα σεζόν θα είναι αντάξια και καλύτερη από αυτή που πέρασε, την προσεχή Δευτέρα (31/8) οι Ροδίτες θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση.

Επιστροφή στο παρκέ για τους παίκτες του Κολοσσού! Οι διακοπές των Ροδιτών τελειώνουν και… επίσημα την Κυριακή (30/8), καθώς την επόμενη μέρα οι «θαλασσί» θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση για τη νέα σεζόν.

Ο Άρης Λυκογιάννης και οι συνεργάτες του ήδη έχουν ετοιμάσει τα πλάνα τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ωστόσο η «πρώτη» του Κολοσσού θα έχει και απόντες. Εκείνος που θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας θα είναι ο νεοαποκτηθείς Ρουπ Άχονεν, καθώς έχει συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα της Φινλανδίας για το Ευρωμπάσκετ.

Από ‘κει και πέρα, μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένονται στη Ρόδο και τα άλλα δύο καλοκαιρινά αποκτήματα των «θαλασσί», με τον Τρέβορ Ρέλεφορντ να φτάνει στο νησί την Τρίτη (1/9) και τον Γουίλ Ντέιβις αντίστοιχα την Πέμπτη (3/9). Αντίθετα, με τους δύο συμπατριώτες του, ο Κέλβιν Λιούις θα είναι από την Κυριακή (30/8) στη Ρόδο.

Παναγιώτης Κεφαλάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x