Euroleague

Σιμόν: «Ευκαιρία να περάσω χρόνο με τα παιδιά μου»

Ο Κροάτης γκαρντ της Αναντολού Εφές έκανε το δικό του vlog στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague, με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού.

Την ευκαιρία να επικοινωνήσει με έναν διαφορετικό τρόπο με τους φίλους της Αναντολού Εφές, είχε ο Κρούνοσλαβ Σιμόν. Ο Κροάτης γκαρντ έκανε το δικό του vlog στην ιστοσελίδα της Euroleague, με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού.

«Ο κόσμος φοβάται και όλοι οι παίκτες περνάνε χρόνο στο σπίτι. Δεν είναι μια κατάσταση που θέλουμε να βλέπουμε, αλλά πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε πως θα τελειώσει το συντομότερο δυνατό», δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διοργάνωση, που διεκόπη.

«Φυσικά και λείπει από όλους. Συνηθίζεις σε αυτό, να παίζεις ένα-δύο παιχνίδια την εβδομάδα, οπότε σίγουρα είναι μια νέα κατάσταση για εμάς και ελπίζουμε ότι η κατάσταση θα είναι καλύτερη τις επόμενες μέρες και εβδομάδες ώστε να συνεχίσουμε να παίζουμε. Αν φτάνουμε στο καλύτερο κομμάτι της σεζόν, σχεδόν στο τέλος, γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον και δεν είναι εύκολο να σταματήσεις αυτή τη στιγμή».

Τέλος, αναφέρθηκε για την… εμπειρία να μοιράζεται τόσο πολύ χρόνο με την οικογένεια και τα παιδιά του. «Είναι ευκαιρία να περάσω αρκετό χρόνο με την οικογένειά μου. Τα παιδιά μου έχουν εκπλαγεί με το γεγονός πως είμαι όλη τη μέρα μαζί τους. Με όλα τα ταξίδια και τις προπονήσεις είναι περίεργο για αυτούς. Βλέπω σειρές και διαβάζω βιβλία. Καλό είναι να ακούμε τους ειδικούς, να μένουμε σπίτι και να κάνουμε ό,τι χρειάζεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x