Ελλάδα

Σίμτσακ: «Η ΑΕΚ τις απουσίες, εμείς το άγχος»

Πανευτυχής για την πρόκριση του Άρη επί της ΑΕΚ, στα ημιτελικά του Κυπέλλου, δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Σίμτσακ, ο οποίος έπλεξε και το εγκώμιο των οπαδών των «κίτρινων».

Από τη μία η ΑΕΚ είχε τις σημαντικές απουσίες, αλλά από την άλλη ο Άρης είχε τρομερό άγχος όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Σίμτσακ.

Ο Έλληνας σέντερ τόνισε πως οι «κίτρινοι» πήραν τη νίκη-πρόκριση στα τελευταία 40 δευτερόλεπτα, ενώ… δικαιολόγησε τον Τζαμέλ Χάγκινς, για την «κατεδαφισμένη» μπασκέτα, λόγω της φυσικής του δύναμης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Σίμτσακ στην εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα»:

Για την πρόκριση: «Ήταν κάτι εντυπωσιακό και αν αναλογιστούμε ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς υπήρχε το ανάλογο άγχος της πρεμιέρας κόντρας σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ και μπροστά στον κόσμο του Άρη. Όλα πήγαν καλά και καταφέραμε και πήραμε μία μεγάλη πρόκριση».

Για το αν οι απουσίες της ΑΕΚ έκριναν το ματς: «Σίγουρα έπαιξαν ρόλο οι απουσίες, αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο της συσπείρωσης στις ομάδες αυτές. Γιατί όταν λείπουν σημαντικοί παίκτες συσπειρώνονται οι υπόλοιποι. Βεβαίως και ήταν σημαντικές οι απουσίες, αλλά η νίκη κρίθηκε στα 40 δευτερόλεπτα πριν το τέλος με ένα να μεγάλο καλάθι του ΜακΛίν και μία καλή άμυνα».

Για το κάρφωμα του Χάγκινς και αν το έχει επιχειρήσει ποτέ στην προπόνηση: «Στην προπόνηση όχι, αλλά ο Τζαμέλ έχει τρομερή φυσική δύναμη. Μόνο αυτός μπορούσε να το κάνει αυτό. Στην αρχή τρόμαξε, γιατί πήγε να πέσει η μπασκέτα πάνω του, αλλά μετά τον πειράζαμε να σταματήσει τα βάρη και τις πρωτεΐνες (γέλια). Όμως, για να λέμε την αλήθεια ήταν επικίνδυνο και για τον Χάγκινς, αλλά και για τον Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος ήταν κοντά».

Για την προσωπική του απόδοση: «Για όλους υπάρχει μία θέση στο μπάσκετ. Δεν είναι όλοι σουτέρ και αθλητικοί παίκτες, οπότε και εγώ προσπάθησα να δω που μπορώ να προσφέρω. Και γι’ αυτό προσπαθώ να δίνω ό,τι μπορώ στο παρκέ. Από τη στιγμή που μπορώ να το κάνω είναι πολύ όμορφο για μένα».

Για τον κόσμο του Άρη: «Το μπάσκετ το ξεκινήσαμε για να ζήσουμε τέτοιες στιγμές. Φυσικά και για τα χρήματα, αλλά δεν είναι τόσα πολλά για να μας εξασφαλίσουν κάτι. Ξεκινήσαμε, λοιπόν, το μπάσκετ για να παίζουμε κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους και σε τέτοιο κοινό».

Για το αν ο Άρης μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό: «Η κληρωτίδα να είναι… καλά και αν πάμε στον τελικό όλα γίνονται. Το σίγουρο είναι πως θα βρίσκεται εκεί μία από τις δύο μεγάλες ομάδες. Εμείς περιμένουμε με αγωνία αυτά τα παιχνίδια και περιμένουμε τον αντίπαλο που θα προκύψει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x