Ελλάδα

Σίνγκλεντον από Σεπτέμβρη και... βλέπουμε!

Η ομάδα του Κρις Σίνγκλεντον στην Κίνα προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος και η άφιξή του στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό παίρνει… αρκετές μέρες παράτασης!

Αργεί η άφιξη του Κρις Σίνγκλετον στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό γιατί την ώρα που οι πράσινοι «λιώνουν» στο Καρπενήσι, εκείνος συνεχίζει το «πάρτι» στην Κίνα, οδηγώντας την ομάδα του στους τελικούς της δεύτερης κατηγορίας.

Ο Αμερικανός άσος του Εξάστερου είχε 29 πόντους στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι, όπου η Ανχούι Γουενάι επικράτησε 116-104 της Χενιάν Σεντιάν και ετοιμάζεται να διεκδικήσει τον τίτλο.

Στους τελικούς θα παίξει με την Γκουιζού και ο νικητής κρίνεται στις 4 νίκες. Η σειρά ξεκινά στις 26 Αυγούστου κι όπως καταλαβαίνετε, ακόμα κι αν έχουμε… σκούπα, ουσιαστικά το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου θα «φαγωθεί» για τον Σίνγκλεντον (αν υπολογίσουμε και το ταξίδι από Κίνα σε Ελλάδα), με τους ανθρώπους του τριφυλλιού να απεύχονται πιθανό σενάριο επτά αγώνων, προκειμένου ο παίκτης να έρθει στην χώρα μας όσο το δυνατόν πιο νωρίς...

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός Superfoods θα βρίσκεται στο Καρπενήσι ως τις 2 Σεπτεμβρίου κι εν συνεχεία η προετοιμασία θα συνεχιστεί στην Αθήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x