Euroleague

Σίνγκλετον: «Δεν ήμασταν έτοιμοι για ένα καλό παιχνίδι»

Ανέτοιμος να κάνει ένα καλό ματς εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός Superfoods και έτσι «πέταξε» το πρώτο ημίχρονο, όπως δήλωσε ο Κρις Σίνγκλετον μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods «σπατάλησε» το πρώτο ημίχρονο και μετά είχε να ανέβει ένα… βουνό για να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κρις Σίνγκλετον, μετά την ήττα των «πράσινων» στο ΟΑΚΑ.

«Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά τον αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια, αλλά οι αντίπαλοι έκαναν καλύτερα τη δουλειά και πήραν τη νίκη. Είχαμε ένα πρόβλημα επικοινωνίας στο ξεκίνημα. Δεν ήμασταν έτοιμοι για ένα καλό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά, ο κόουτς έκανε μία εξαιρετική ομιλία», ήταν τα πρώτα λόγια του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ στην κάμερα της NOVA, για να συμπληρώσει:

«Στην Ελλάδα, οι κόκκινοι εναντίον των πρασίνων είναι κάτι σημαντικό. Είναι κάτι παραπάνω από μία ήττα. Μας έχουν στο 2-0, αλλά θα παίξουμε και άλλες φορές απέναντί τους και θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο έτοιμοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x