Ελλάδα

Σίνγκλετον: «Έτοιμοι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Την πεποίθηση πως ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος και ικανός να κατακτήσει το πρωτάθλημα στους τελικούς με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Κρις Σίνγκλετον.

Ο Κρις Σίνγκλετον δηλώνει βέβαιος πως ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος και ικανός να κατακτήσει τον τίτλο. Ο Αμερικανός άσος παραδέχεται πως οι εμφανίσεις της ομάδας του στα play offs της Ευρωλίγκας και στα περισσότερα ματς των ημιτελικών της Α1 δεν ήταν οι καλύτερες, αλλά θεωρεί πως στους τελικούς απέναντι στον Ολυμπιακό είναι εφικτό να ολοκληρωθεί το νταμπλ.

«Στη σειρά με την ΑΕΚ δεν παίξαμε καλά στα τρία πρώτα παιχνίδια και δεν ήμασταν όπως έπρεπε να είμαστε. Ωστόσο στο τέταρτο ματς είχαμε μόνο έναν στόχο κι αυτός ήταν να τελειώσουμε τη σειρά. Παίξαμε ενωμένοι, μπήκαμε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι, κυκλοφορήσαμε σωστά τη μπάλα και το πετύχαμε με τον πιο εμφατικό μάλιστα τρόπο. Πραγματικά αισθάνομαι χαρούμενος που τα καταφέραμε και πήραμε την πρόκριση για τους τελικούς, ωστόσο τώρα αρχίζουν τα πιο δύσκολα. Πιστεύω ότι είμαστε όλοι έτοιμοι για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Επιθυμία μας είναι να αποδείξουμε στους τελικούς με τον Ολυμπιακό ότι μπορούμε να τον κερδίσουμε μετά τις άσχημες εμφανίσεις μας στα play offs της Ευρωλίγκας. Είναι στο χέρι μας, πιστεύω. Αν παίξουμε βάσει των πραγματικών μας δυνατοτήτων, μπορούμε. Υπάρχει πίστη στην ομάδα κι ο καθένας από εμάς γνωρίζει καλά τι πρέπει να κάνει», δήλωσε στη Real News.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x