Ελλάδα

Σίνγκλετον: «Έχουμε την ομάδα για μεγαλύτερα πράγματα»

Την πεποίθηση πως ο φετινός Παναθηναϊκός είναι ικανός για μεγαλύτερα πράγματα, κυρίως στην Ευρωλίγκα, εξέφρασε ο Κρις Σίνγκλετον, που ήρθε στην Αθήνα για την προετοιμασία.

Κόντρα στις φήμες που τον ήθελαν… ξενερωμένο που θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό, ο Κρις Σίνγκλετον επέστρεψε για την προετοιμασία της ομάδας ορεξάτος και αισιόδοξος για μία ακόμη καλύτερη σεζόν από την πρώτη του. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ δήλωσε στην «Πράσινη» με σιγουριά πως φέτος υπάρχει η μαγιά για κάτι καλύτερο, εννοώντας προφανώς τη συμμετοχή στο Final Four και τη διεκδίκηση της Ευρωλίγκας, αφού κάτι περισσότερο από το νταμπλ στην Ελλάδα δεν υπάρχει.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι εδώ, στην Αθήνα και στον Παναθηναϊκό. Είμαι πανέτοιμος να δουλέψω σκληρά μαζί με τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές για να μπορέσουμε στο τέλος της νέας σεζόν να έχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με την περσινή. Είμαι σίγουρος ότι έχουμε την ομάδα, το ρόστερ, για να πετύχουμε μεγαλύτερα πράγματα σε σχέση με πέρσι. Όμως για να τα καταφέρουμε πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά, ώστε να είμαστε πανέτοιμοι από το ξεκίνημα των επίσημων αγώνων. Σίγουρα ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια και να κάνουμε το παραπάνω βήμα στην Ευρωλίγκα», ανέφερε ο 27χρονος άσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x