Euroleague

Σίνγκλετον: «Η Φενέρ έβαλε μεγάλα σουτ»

Στα μεγάλα σουτ της Φενέρμπαχτσε στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε την ολική «ανατροπή» και την νίκη των Τούρκων επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ ο Κρις Σίνγκλετον.

Ο Αμερικανός σέντερ των «πράσινων» τόνισε πως οι αντίπαλοι ήταν πιο συσπειρωμένοι στο δεύτερο μέρος και αυτός και οι συμπαίκτες του έπαιξαν ατομικά και όχι ως ομάδα και τόνισε πως μπορούν να κάνουν το break στην Τουρκία.

Αναλυτικά: «Μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο κι έβαλαν μεγάλα σουτ. Έπαιξαν πολύ καλό, στο επιθετικό κομμάτι και ήταν συσπειρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο. Εμείς υποχωρήσαμε. Τα διαλύσαμε όλα, προσπαθήσαμε να παίξουμε ατομικά και δεν ήμασταν συσπειρωμένοι.

Φυσικά και μπορούμε να νικήσουμε στην Τουρκία. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να νικήσουμε όλους τους αντιπάλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x