Ελλάδα

Σίνγκλετον: «Καλό μάθημα για μας η ΑΕΚ»

Απαγορεύονται για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ νεκρά διαστήματα όπως στον αγώνα με την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Κρις Σίνγκλετον.

Ο Κρις Σίνγκλετον κρατά τη νίκη από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και το… μάθημα πως ο Παναθηναϊκός Superfoods θα πρέπει να μην έχει «διαλλείματα» στην απόδοσή του για να νικήσει την Παρασκευή την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ.

«Ό,τι και να έγινε στη διάρκεια του ματς, αυτό που μετρά είναι η νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε σκληρή μάχη και ευτυχώς στο τέλος ήμασταν νικητές. Τα προβλήματα που είχαμε στο παιχνίδι μας δεν είχαν να κάνουν με την κούραση, αλλά με την ΑΕΚ. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και περίμενε αυτό το παιχνίδι για να διεκδικήσει όλες τις πιθανότητες για να νικήσει. Όταν παίζεις σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, όταν φοράς αυτή τη φανέλα, πρέπει να περιμένεις πως θα παίξεις απέναντι σε ομάδες που θα θέλουν πολύ να σε νικήσουν. Αλλά στο τέλος πρέπει να νικάς εσύ», δήλωσε στην «Πράσινη» ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ.

«Ένα παιχνίδι σαν κι αυτό σε κρατά πάντα σε εγρήγορση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνουμε αντίστοιχα λάθη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ γιατί θα το πληρώσουμε. Δεν δικαιούμαστε να έχουμε νεκρά διαστήματα και να μην είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, έχουμε μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες, ανεξάρτητα ποιοι μπαίνουν και ποιοι βγαίνουν, κι αυτό είναι το καλύτερο μάθημα για μας για τη συνέχεια. Μια συνέχεια που είναι δύσκολη, αλλά αν μας βρει όπως τώρα, ενωμένους, δεν θα έχουμε πρόβλημα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x