Εurobasket 2015

Σκαριόλο: «Μεγάλος σεβασμός για την Ελλάδα»

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο εκθείασε την Ελλάδα τονίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα για την Ισπανία, ενώ απάντησε και στη γκρίνια του Πολωνού σέντερ Μάρτσιν Γκορτάτ για τη διαιτησία.

Αποστολή στη Λιλ, Χρήστος Ρομπόλης

«Έχουμε μεγάλο σεβασμό για την ελληνική ομάδα. Έχουν παίκτες που παίζουν στο ΝΒΑ και πρωταγωνιστούν στην Ευρωλίγκα, ενώ διαθέτουν έναν πολύ ικανό προπονητή. Θα είναι ένα πολύ δυνατό ζευγάρι. Θα αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε από αύριο. Εμείς οι προπονητές από σήμερα, αλλά οι παίκτες πρώτα πρέπει να ξεκουραστούν», ανέφερε ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας.

Μιλώντας για τη νίκη επί της Πολωνίας, είπε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ποτέ δεν κατέθεσαν τα όπλα, αλλά ευτυχώς κι εμείς ήμασταν αποφασισμένοι να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Ξέρουμε πως δεν έχουμε καμία υπεροχή, αν δεν παίξουμε καλά και δεν προσπαθήσουμε».

Σχετικά με τα παράπονα του Μάρτσιν Γκορτάτ («η Ισπανία, ειδικά στο πρώτο μέρος, είχε πολύ σεβασμό από τους διαιτητές») είπε: «Διαφωνώ απόλυτα. Αυτό μόνο».

Για την κατάσταση του Ρούντι, που δεν έπαιξε λόγω ενοχλήσεων στη μέση είπε: «Ο Ρούντι είναι αμφίβολος. Δεν τον προφυλάξαμε σήμερα. Δεν ήταν σε θέση να παίξει».

Σχολιάζοντας την απόδοση του Πάου Γκασόλ είπε: «Είναι ευλογία για μένα να έχω σαν παίκτη για τόσα πολλά παιχνίδια τον Πάου Γκασόλ. Είναι ένας παίκτης μεγάλης κλάσης, σπουδαίος άνθρωπος, με αίσθημα αφοσίωσης απέναντι στην ομάδα του και το μπάσκετ. Σήμερα είχε κάποιες ενοχλήσεις και δεν μπορούσε να μένει πάνω από 5 λεπτά σερί στο παρκέ, αλλά ο ίδιος ήθελε να αγωνιστεί τόσο αναλαμβάνοντας το ρίσκο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x