NBA

Σκέφτεται να αποσυρθεί ο Κάιλ Κόρβερ!

Το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αυτό το καλοκαίρι, φέρεται να σκέφτεται σοβαρά ο σπουδαίος σουτέρ των Γιούτα Τζαζ, Κάιλ Κόρβερ.

Μετά τον αποκλεισμό από τους Ρόκετς η φετινή σεζόν έλαβε τέλος για τους Τζαζ, οι οποίοι πλέον απολαμβάνουν τις… διακοπές τους.

Ωστόσο, αυτό το καλοκαίρι ενδεχομένως να είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα για τον Κάιλ Κόρβερ. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τα ΜΜΕ των ΗΠΑ, ο 38χρονος σπουδαίος σουτέρ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πει το «αντίο» στα παρκέ, ανακοινώνοντας την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Ο Κόρβερ έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τους «μορμόνους» αξίας 7,5 εκατ. δολαρίων, ωστόσο τα 3,4 εκατ. είναι εγγυημένα., έως την 7η Ιουλίου. Από την άλλη, όμως, ο βετεράνος σούτινγκ γκαρντ έχει τονίσει πως προτεραιότητα για εκείνον αποτελεί πλέον η οικογένειά του, γι’ αυτό και η σκέψη της αποχώρησης φαίνεται πως τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι αρκετά… ορατή.

Στην πολυετή καριέρα του στο ΝΒΑ που ξεκίνησε το 2003 και η οποία βασίστηκε πολύ στο εξαιρετικό μακρινό του σουτ, ο 38χρονος έχει κατά μέσο όρο 9,9 πόντους και ποσοστό 42,9% έξω από τα 7,25μ., ενώ τα 2.351 τρίποντα που έχει ευστοχήσει τον κατατάσσουν στην τέταρτη θέση της σχετικής λίστας, πίσω μόνο από τους Ρέι Άλεν, Ρέτζι Μίλερ και Στεφ Κάρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x