Ελλάδα

Σκέψεις για Γιαννάκη στην Εθνική

Τον πιο πιστό στρατιώτη της Εθνικής ομάδας, Παναγιώτη Γιαννάκη, σκέφτονται για την επόμενη μέρα της επίσημης αγαπημένης στην ελληνική ομοσπονδία, όπως αναφέρει το «Goal».

Υποψήφιος να αναλάβει την Εθνική ομάδα σε περίπτωση αποχώρησης του Φώτη Κατσικάρη εμφανίζεται ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Σύμφωνα με το «Goal» οι ιθύνοντες της ελληνικής ομοσπονδίας εξετάζουν την επιλογή του «Δράκου» ως την καταλληλότερη για την επόμενη μέρα της επίσημης αγαπημένης.

Ο πολύπειρος κόουτς είναι ο πιο πιστός στρατιώτης του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, έχει θητεύσει δύο φορές στον πάγκο του (1997-1998, 2004-2008) και έχει συνδέσει το όνομά του με ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της γαλανόλευκης: το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 2005 και το ασημένιο στο Παγκόσμιο του 2006.

Επιπλέον δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο με κάποιο σύλλογο, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του Φώτη Κατσικάρη, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Μούρθια. Το δικό του μέλλον θα κριθεί οριστικά σε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο αλλά μετά την αποτυχία να οδηγήσει την Εθνική σε ένα μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ πολύ δύσκολα θα διατηρήσει την θέση του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x