NBA

Σκέψεις για Πάρκερ στην Βοστώνη

Οι Σέλτικς δείχνουν διατεθειμένοι να ρισκάρουν αυτό το καλοκαίρι, ώστε να διεκδικήσουν, ξανά, την κορυφή του ΝΒΑ και σύμφωνα με πληροφορίες, σκέφτονται να υπογράψουν τον Τζαμπάρι Πάρκερ!

Ένα τρελό σενάριο κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες στην Βοστώνη. Πιο συγκεκριμένα, οι Σέλτικς ενδιαφέρονται για τον Τζαμπάρι Πάρκερ των Μπακς και δείχνουν διατεθειμένοι να ρισκάρουν για να τον αποκτήσουν. Αυτή η φημολογία πιστώνεται στον δημοσιογράφο του έγκυρου «EPSN», Μαρκ Στέιν, όμως φαντάζει δύσκολο να πάρει σάρκα και οστά.

Στο Μιλγουόκι χτίζουν γύρω από τον 21χρονο φόργουορντ και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ ποντάρουν και στο ταλέντο των Κρις Μίντλετον και Μάικλ-Κάρτερ Ουίλιαμς. Πάντως, ο τελευταίος δεν αποκλείεται να αποχωρήσει, καθώς δεν έχει ικανοποιήσει τον απαιτητικό, Τζέισον Κιντ, σε αντίθεση με τον Πάρκερ.

Σε περίπτωση που γίνει κίνηση, οι «Κέλτες» θα προσφέρουν τον παίκτη που θα επιλέξουν στο νούμερο «3» του αυριανού (24/6) ντραφτ. Βέβαια, δεν αποκλείεται να προσθέσουν στο πακέτο της ανταλλαγής ακόμα έναν παίκτη του υπάρχοντος ρόστερ. Παρ' όλα αυτά, το σενάριο φαίνεται... «τραβηγμένο» και μάλλον δύσκολα θα υλοποιηθεί λόγω των «ελαφιών».

Γιώργος Γραμματικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x