Ελλάδα

Σκέψεις τιμωρίας Παπανικολάου στον Ολυμπιακό

Συνέχεια ενδέχεται να έχει στον Ολυμπιακό το επεισόδιο ανάμεσα σε Γιάννη Σφαιρόπουλο και Κώστα Παπανικολάου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν αποκλείεται ο παίκτης να τιμωρηθεί.

Η… αποβολή του Κώστα Παπανικολάου από τον προπονητή του, Γιάννη Σφαιρόπουλο, στο χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, λόγω του ότι δεν υπάκουσε στις εντολές του να μη διαμαρτύρεται στους διαιτητές, συζητήθηκε όπως αναμενόταν πολύ μετά το ματς.

Ο διεθνής φόργουορντ, έμεινε στα αποδυτήρια στα τελευταία δώδεκα αγωνιστικά λεπτά του αγώνα, δέχθηκε έντονες παρατηρήσεις (όπως και όλοι) από τον προπονητή μετά τον αγώνα, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως το επεισόδιο με τον προπονητή του, ενδέχεται να μην μείνει στα όσα έγιναν χθες.

Ο 50χρονος τεχνικός, ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του για το συμβάν, πως δεν θα ανεχθεί κανένα κρούσμα απειθαρχίας όσο είναι στον πάγκο της ομάδας και με γνώμονα τη διατήρηση των στεγανών των αποδυτηρίων ίσως, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM, να εισηγηθεί να επιβληθεί στον παίκτη κάποιου είδους τιμωρία για την συμπεριφορά του.

Για την ώρα τίποτα δεν είναι δεδομένο, αφού μπορεί το θέμα να λήξει με μία απλή κουβέντα των δύο ανδρών στη σημερινή προπόνηση, αλλά το σίγουρο είναι πως προπονητής και διοίκηση είναι σε επικοινωνία για να αποφασίσουν το τι θα πράξουν για την περίπτωση του Παπανικολάου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x