Euroleague

«Σκότωσε» τη Φενέρ η Νταρουσάφακα και «έφτιαξε» αιωνίους!

Δώρο εκ Τουρκίας για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό! Η Νταρουσάφακα εκμεταλλεύτηκε την κακή βραδιά της Φενέρμπαχτσε, επικράτησε 72-65 και έφτιαξε τους αιωνίους για το μεγάλο στόχο του πλεονεκτήματος έδρας.

Καλά νέα από Τουρκία για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό με… άρωμα τετράδας!

Η Φενέρμπαχτσε βρέθηκε σε κακό βράδυ και η Νταρουσάφακα την υποχρέωσε σε ήττα με σκορ 72-65. Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι μεγάλοι νικητές να ανέβουν στο 11-11 και την όγδοη θέση της Ευρωλίγκας, την ώρα που η ομάδα του (μαινόμενου σε πολλά σημεία του αγώνα) Ζοτς υποχώρησε στο 14-8.

Κάπως έτσι μίκρυνε και η ψαλίδα του Εξάστερου από το πλεονέκτημα έδρας. Το τριφύλλι είναι στο 13-9 και ουσιαστικά απέχει δύο νίκες από την Φενέρ, αφού αυτή υπερτερεί σε τυχόν ισοβαθμία. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πως η σημερινή εξέλιξη «έφτιαξε» για τα καλά την ελληνική ομάδα, δίνοντάς της ακόμη περισσότερες ελπίδες για το «κόλπο γκρόσο» στις εναπομείνασες οκτώ αγωνιστικές.

Παράλληλα, το αποψινό αποτέλεσμα ήχησε πολύ καλά και στα... αυτιά του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες, που νίκησαν την Ζαλγκίρις, ανέβηκαν στο 16-6, έχουν ξεφύγει δύο νίκες από την τέταρτη Φενέρμπαχτσε και όχι μόνο... δεν χάνεται το αβαντάζ, αλλά θα πάνε «άνετοι» στην Πόλη σε δύο εβδομάδες, όπου θα φιλοξενηθούν από την τουρκική ομάδα, για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Υπενθυμίζεται πως στο ματς του πρώτου γύρου, η ομάδα του Σφαιρόπουλου είχε νικήσει με εννιά πόντους αυτή του Ομπράντοβιτς.

Τα δεκάλεπτα: 10-20, 34-31, 47-47, 72-65

inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x