Ελλάδα

Σκουλίδας: «Αξίζει ο Κόροιβος την παραμονή στην Α1»

Με οδηγό την εμφάνιση και τη νίκη επί του ΓΣΛ-Φάρου θα αντιμετωπίσει ο Κόροιβος Αμαλιάδας τον Προμηθέας Πάτρας, σύμρφωνα με τον Διονύση Σκουλίδα.

Βάσει της συνολικής του εικόνας στο φετινό πρωτάθλημα, ο Κόροιβος Αμαλιάδας αξίζει να παραμείνει στην κατηγορία, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Διονύσης Σκουλίδας, ενόψει της αναμέτρησης με τον Προμηθέα Πάτρας.

Αναλυτικά το blog του Διονύση Σκουλίδα στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σας. Το Πρωτάθλημα έχει μπει πλέον στην τελική του ευθεία και έχουμε το χρέος στα παιχνίδια που απομένουν να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, έτσι ώστε στο τέλος ο Κόροιβος να πανηγυρίσει για άλλη μία χρονιά την παραμονή του στην STOIXIMAN.GR Basket League. Άλλωστε, νομίζω ότι το αξίζουμε βάσει της συνολικής εικόνας που έχουμε παρουσιάσει σε όλη αυτή τη διαδρομή του φετινού Πρωταθλήματος.

Στο τελευταίο παιχνίδι μας με τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο κάναμε ένα ακόμη βήμα για να πετύχουμε το στόχο μας. Καταφέραμε από την αρχή του αγώνα να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό, είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά από τους προπονητές μας, παίξαμε σαν ομάδα, με πάθος και ψυχή, είχαμε σημαντική υποστήριξη από τον κόσμο μας που γέμισε το γήπεδο, κι έτσι φτάσαμε στη νίκη και καλύψαμε μάλιστα τη διαφορά της ήττας μας στον πρώτο αγώνα, προκειμένου να έχουμε πλεονέκτημα σε πιθανή ισοβαθμία.

Με τον ίδιο τρόπο θα θέλαμε να συνεχίσουμε και την Κυριακή στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα. Σεβόμαστε ιδιαίτερα τον αντίπαλό μας, που ξέρουμε καλά ότι είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία έχει καταφέρει να ξεχωρίσει φέτος. Επίσης προέρχεται από ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων και καλών εμφανίσεων και προσπαθεί να βρεθεί όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία.

Έχουμε προετοιμαστεί καλά, όμως, και θα δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό στο παιχνίδι αυτό. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε καλή άμυνα και να περιορίσουμε το ταλέντο του Προμηθέα και να παλέψουμε ως το τέλος
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x