Ευρώπη

Σκουλίδας στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Με τη βοήθεια του κόσμου θα το πάρουμε»

Την πίστη του στην Εθνική ενόψει του ματς με το Ισραήλ εξέφρασε ο Διονύσης Σκουλίδας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 αμέσως μετά τη μεγάλη πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό του Ευρωπαϊκού U20.

Για τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων μίλησε στον απεσταλμένο του ΣΠΟΡ FM 94,6, Χρήστο Ρομπόλη, ο Διονύσης Σκουλίδας, αμέσως μετά τη μεγάλη πρόκριση με νίκη επί της Ισπανίας.

«Σίγουρα δεν ήταν εύκολο, ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι. Σταματήσαμε τον ρυθμό τους από τον αιφνιδιασμό και κόψαμε το δυνατό σημείο του παιχνιδιού μας», είπε για τους Ισπανούς ο 19χρονος φόργουορντ και συνέχισε:

«Είμαστε τελικό, επαναλαμβάνουμε το 2015. Μακάρι αύριο να πάρουμε τη νίκη. Το ευχαριστιόμαστε τώρα, μέχρι την επόμενη μέρα, για να είμαστε συγκεντρωμένοι αύριο».

Όσο για τον μεγάλο τελικό κόντρα στο Ισραήλ, είπε: «Έχω μείνει έκπληκτος από το Ισραήλ. Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Θα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν πρόκειται να κριθεί στο πρώτο ή το δεύτερο δεκάλεπτο. Έχω πίστη στην ομάδα. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Με τη βοήθεια του κόσμου θα το πάρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x