Ελλάδα

Σκουλίδας: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλάι μας»

Ως μάχη μεταξύ ομάδων που μοιάζουν μεταξύ τους αναφέρθηκε στο ματς του Χολαργού με τον Προμηθέα ο Διονύσης Σκουλίδας.

Αναλυτικά, όσα έγραψε στο blog του στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ:
«Γειά σας φίλοι μου για άλλη μια φορά

Βρισκόμαστε πλέον στην έκτη αγωνιστική της Basket League που δείχνει ιδιαίτερα συναρπαστική ως τώρα. Έχουμε απέναντι μας μια πολύ καλή ομάδα τον Προμηθέα, που το αποδεικνύει αυτό με την πορεία του ως τώρα και στην Ευρώπη, στο Basketball Champions League που συμμετέχει.

Είμαστε δυο ομάδες που θεωρώ ότι μοιάζουμε μεταξύ μας! Τι εννοώ. Ο Χολαργός είναι ένα σωματείο με όραμα όπως ήταν κάποτε και ο Προμηθέας όταν πρωτοεμφανίστηκε στην Α1 και έψαχνε νίκες όπως εμείς ψάχνουμε απέναντι του αυτό το Σάββατο!

Για να φτάσουμε στον στόχο μας θα πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε με πάρα πολύ ενέργεια. Γνωρίζουμε πόσο καλή ομάδα είναι ο Προμηθέας και πόσο βάθος διαθέτει στον πάγκο του, όσον αφορά το έμψυχο υλικό, πράγμα που κάνει την δουλειά μας ακόμη πιο δύσκολη. Όμως, πιστεύω ότι είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να τα καταφέρουμε!

Μέσα στην εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη μετά την προπόνηση όλη η ομάδα το προπονητικό επιτελείο και η διοίκηση δειπνήσαμε σε εστιατόριο της περιοχής. Ήταν μια όμορφη στιγμή που μας έφερε ακόμη πιο κοντά και έδειξε ότι το οικογενειακό κλίμα είναι απαραίτητο συστατικό για να πετύχει μια ομάδα τους στόχους της...

Τέλος, σ' αυτή την προσπάθεια μας κόντρα στον ισχυρό Προμηθέα δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει ο κόσμος! Τον χρειαζόμαστε στο πλάι μας να μας στηρίξει με την φωνή του, προκειμένου να χαρούμε όλοι μαζί στο τέλος φτάνοντας σε άλλη μια νίκη!
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x