Ελλάδα

Σκουρτόπουλος: «Επικίνδυνο παρά την απουσία Αγιόν το Μεξικό»

Παρότι ο Γκουστάβο Αγιόν θα λείπει, το Μεξικό αποτελεί αντίπαλο που χρειάζεται προσοχή από την Εθνική στον αυριανό αγώνα της για το Προολυμπιακό, σύμφωνα με τον Θανάση Σκουρτόπουλο.

Η απουσία του Γκουστάβο Αγιόν αποδυναμώνει μεν, αλλά όχι στο βαθμό που θα καταστήσει εύκολο αντίπαλο για την Εθνική το Μεξικό, όπως προειδοποίησε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

«Το Μεξικό διατηρεί την επικινδυνότητα του, παρά την απουσία του Αγιόν και την αδυναμία να απειλήσει μέσα στην αντίπαλη ρακέτα. Παίζουν αναγκαστικά περισσότερο το πικ εν ρολ και επιχειρούν πολλές διεισδύσεις, ενώ είναι δεδομένο ότι αρέσκονται στον αιφνιδιασμό για να έχουν σκοράρουν εύκολα», ανέφερε ο συνεργάτης του Φώτη Κατσικάρη.

«Διαθέτουν τρείς αξιόλογους γκαρντ, τον Γκουτιέρες, Κρουζ και Στολ και οι οποίοι αξιοποιούνται στα πικ εν ρολ ή σε εξόδους από τα σκριν και σε συνεργασίες με τον Χερνάντες στην θέση του δεύτερου ψηλού. Χρειάζεται να εφαρμόσουμε τα σταθερά στοιχεία του παιχνιδιού μας, δηλαδή, συγκέντρωση, δυναμική στην άμυνα και έλεγχο στα ριμπάουντ. Συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι του προολυμπιακού, θα πρέπει να παρουσιάσουμε καλύτερη ομαδικότητα στην επίθεση, να αξιοποιήσουμε την κίνηση μακριά από το καλάθι και να δημιουργήσουμε «ρήγματα» στην άμυνα τους, ώστε να έχουμε εύκολους πόντους», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x