Ελλάδα

Σκουρτόπουλος: «Έχουμε καλή ψυχολογία και νιώθουμε άνετα»

Εμφανώς χαρούμενος, αλλά προσγειωμένος ενόψει της συνέχειας ήταν ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά τη σημαντική νίκη του Απόλλωνα Πάτρας επί του Κολοσσού Ρόδου.

Για λίγο θα πρέπει να κρατήσουν οι πανηγυρισμοί στον Απόλλωνα, ύστερα από τη σημαντική νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου, σύμφωνα με τον Θανάση Σκουρτόπουλο, καθώς ακόμη η ομάδα της Πάτρας έχει πολύ δρόμο για την παραμονή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος:

«Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα, η οποία τελικά έκλεισε με καλό τρόπο. Κάναμε μία καλή εμφάνιση που μας κρατάει ζωντανούς, χωρίς όμως να μας δίνει κάτι παραπάνω. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κολοσσού, αλλά και στους δικούς μας παίκτες. Είναι διαφορετικά όταν παίζουμε στο γήπεδό μας και έχουμε την υποστήριξη του κόσμου. Έχουμε καλή ψυχολογία, νιώθουμε άνετα και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Η βασική εντολή που είχαν οι παίκτες για το παιχνίδι ήταν να μην πάμε σε αργό tempo, αλλά να παίξουμε με γρήγορο ρυθμό. Είχαμε τρεις ευκαιρίες με Προμηθέα, Κόροιβο και Δόξα Λευκάδας, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Έχουμε καλή ψυχολογία, η ατμόσφαιρα είναι καλή, η διοίκηση είναι δίπλα μας, θέλουμε και τον κόσμο κοντά μας και στο τέλος πιστεύω ότι θα χαρούμε.

Το ότι χάσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια υπάρχουν χίλιοι δύο λόγοι. Από την άλλη όμως, έχουμε μπροστά μας τον Άρη και την Κύμη. Το παιχνίδι με την Κύμη εξελίσσεται σε σημαντικό παράγοντα για τη συνέχεια και αν η τύχη είναι στα χέρια μας θα παλέψουμε και ενάντια στον Άρη. Ο στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι, να έχουμε απόδοση και συγκέντρωση και όλοι μαζί να δώσουμε το κάτι παραπάνω
».

Ο Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ, από τη μεριά του, είπε: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, όπως κι όλα. Το δουλεύαμε σαν να ήταν τελικός. Και στα επόμενα παιχνίδια θέλουμε να παίξουμε όπως σήμερα, γιατί δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x