Ελλάδα

Σκουρτόπουλος: «Ήμασταν μονόπλευροι»

Στην αστοχία και το… μονόπλευρο παιχνίδι του Απόλλωνα απέδωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος την ήττα από τον Προμηθέα στο ντέρμπι της Πάτρας.

Απογοητευμένος από την εμφάνιση του Απόλλωνα στο ντέρμπι της Πάτρας απέναντι στον Προμηθέα, αλλά και αποφασισμένος να παλέψει για τη σωτηρία ήταν ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

«Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη του. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Οι αντίπαλοί μας πέτυχαν κάποια κρίσιμα καλάθια στο τέλος, ενώ είχαν και καλύτερη ισορροπία στο παιχνίδι τους. Εμείς αντίθετα ήμασταν μονόπλευροι. Δεν βρήκαμε λύσεις κοντά στο καλάθι, ενώ χάσαμε και πολλά λέι-απ και αυτό πονάει. Το 17/42 δίποντα δεν είναι ένα καλό ποσοστό για εμάς. Επίσης σε σχέση με τα πολλά γκαρντ που χρησιμοποιούμε στο παιχνίδι μας, οι μόλις 6 ασίστ που κάναμε είναι πολύ λίγες. Μέσα από τα προβλήματα που έχουμε, όμως, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καλά για να βρούμε τις νίκες που θέλουμε στην συνέχεια. Συνεχίζουμε να παλεύουμε», τόνισε ο προπονητής των ηττημένων.

Ο Βόσνιος ψηλός των ηττημένων, Έντιν Μπάβσιτς, τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη του. Είχαμε καλό πνεύμα, αλλά σε κρίσιμα σημεία του αγώνα κάναμε ηλίθια λάθη, τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο Προμηθέας. Εμείς συνεχίζουμε να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για να φτάσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν σε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x