Ελλάδα

Σκουρτόπουλος: «Πληρώσαμε τα χαμένα ριμπάουντ»

Στα χαμένα ριμπάουντ απέδωσε την ήττα του Απόλλωνα Πατρών από τον Άρη ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά τη λήξη του ματς στο Αλεξάνδρειο.

Ο τεχνικός των «μελανόλευκων» τόνισε πως ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσουν το physical παιχνίδι των «κίτρινων» και στάθηκε στην προσπάθεια του δεύτερου ημιχρόνου και στην επιστροφή του Μπάβτσιτς, ενώ έδωσε σύνθημα για το ματς παραμονής με την Κύμη την επόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι εξαρχής. Ο Άρης είναι, παρά τις απώλειες των ξένων του, οργανωμένη και σκληρή ομάδα και είναι δύσκολο να ανταποκριθείς στο physical παιχνίδι του. Για μας, είχαμε πει ότι το πιο κρίσιμο κομμάτι του αγώνα για να μείνουμε κοντά θα ήταν το ριμπάουντ, αλλά δεν το κάναμε. Τα επιθετικά ριμπάουντ του Άρη έδωσαν δεύτερη και τρίτη ευκαιρία και είναι δύσκολο για εμάς να παίξουμε συνεχόμενες άμυνες.

Κάναμε μια αξιοπρεπή προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, μειώσαμε τη διαφορά, βγάλαμε συνεργασίες και το θετικό είναι ότι επιστρέφει στην ομάδα ο Μπάβτσιτς. Λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών του δεν μας είχε βοηθήσει μέχρι τώρα, δεν ήταν καν παρών.

Το μυαλό μας είναι πλέον στο επόμενο παιχνίδι με την Κύμη. Έχουμε δύο δυνατότητες για να σωθούμε, θα διεκδικήσουμε την πρώτη, να νικήσουμε εκεί και να έχουμε τελειώσει μια δύσκολη και προβληματική χρονιά.

Ο Άρης έχει μπει σε μια δύσκολη φάση, λόγω της έλλειψης των ξένων του. Ελπίζω να αναπληρώσει το κενό το παιδί που θα έρθει και να πετύχει τους στόχους της η ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x