Ελλάδα

Σλότερ: «Έτοιμος να τιμωρήσει τα λάθη μας ο ΠΑΟΚ»

Καλύτερος από τα ματς του ΟΑΚΑ θα πρέπει να εμφανιστεί ο Παναθηναϊκό στο «Παλατάκι», ειδάλλως ο ΠΑΟΚ θα τον… τιμωρήσει, όπως δήλωσε ο Έι Τζέι Σλότερ.

Βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με αυτό των δύο πρώτων αγώνων της σειράς στο ΟΑΚΑ θα χρειαστεί να παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός για να τελειώσει την ημιτελική σειρά με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον Έι Τζέι Σλότερ. Ο Αμερικανός γκαρντ του «τριφυλλιού», πάντως, πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας του.

Αναλυτικά, όσα έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Χαιρετώ όλους τους φίλους του μπάσκετ στην Ελλάδα.

Ετοιμαζόμαστε για τον τρίτο αγώνα της ημιτελικής φάσης κόντρα στον ΠΑΟΚ. Έχουμε το πλεονέκτημα καθώς προηγούμαστε με 2-0 και απέχουμε μόνο μια νίκη απο τον τελικό.

Γνωρίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδό του θα είναι πολύ δυνατός κι έτοιμος να τιμωρήσει τα λάθη μας. Στους αγώνες του ΟΑΚΑ είχαμε κενά διαστήματα τα οποία εκμεταλλεύθηκε ο αντίπαλος. Αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί από εμάς.

Ο αντίπαλός μας στην έδρα του θα είναι πιο αποφασισμένος κι εμείς οφείλουμε να έχουμε περισσότερη συγκέντρωση. Έχουμε σεβασμό στον ΠΑΟΚ αλλά πιστεύω στην ομάδα μου και μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Η προσέγγισή μας δεν αλλάζει. Εξετάζουμε ξεχωριστά κάθε αγώνα, τον αντιμετωπίζουμε ως τελικό και συγκεντρωνόμαστε στο στόχο. Πιστεύω στην ομάδα κι αισιοδοξώ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x