Εurobasket 2015

Σλούκας: «Αύριο ξεκινάει το τουρνουά» (Web TV)

Κόντρα στο Βέλγιο ξεκινάει το Ευρωμπάσκετ για την Εθνική, όπως τόνισε ο Κώστας Σλούκας. Κλειδί για τον διεθνή γκαρντ η άμυνα για την πρόκριση στους «8». «Εχθρός για 40’», είπε για τον Λοτζέσκι.

Με όπλο την σοβαρότητα και την συγκέντρωση στην άμυνα η Εθνική θα πάρει την πρόκριση στους «8» του Ευρωμπάσκετ απέναντι στο Βέλγιο, σύμφωνα με τον Κώστα Σλούκα. Ο διεθνής γκαρντ, μιλώντας στου εκπροσώπους του Τύπου, τόνισε πως όπως η αντίπαλος της Ελλάδας έτσι και οι διεθνείς θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Παράλληλα, αναφερόμενος στην «συνάντηση» με τον Ματ Λοτζέσκι δήλωσε πως για 40 λεπτά θα τον αντιμετωπίσει σαν εχθρό.



Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς που είχε δώσει απέναντι στους Βέλγους η Εθνική κατά την διάρκεια της προετοιμασίας: «Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι αύριο. Η αλήθεια είναι ότι ήταν η αρχή της προετοιμασίας, ήταν πιο έτοιμη ομάδα τότε το Βέλγιο κι εμείς είχαμε ελλείψεις, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Θα τα παίξει όλα για όλα όπως κι εμείς».

Για τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου: «Δεν πρέπει να δώσουμε κανέναν δικαίωμα. Παίζουν έξυπνα σαν ομάδα, τους αρέσει το δυνατό παιχνίδι και όποτε βρίσκουν ευκαιρία τρέχουν. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στην άμυνα για να μην έχουμε προβλήματα»,

«Οι προηγούμενες χρονιές μας έχουν διδάξει πολλά. Από αύριο έχουμε μια τεράστια πρόκληση για να περάσουμε στους “8”. Οι παίκτες έχουν βρει πολύ πιο γρήγορα τον ρόλο τους. Είμαστε ομάδα, βελτιωνόμαστε όσο περνάει ο καιρός κι πλέον προετοιμαζόμαστε για το ξεκίνημα του τουρνουά».

Για την μονομαχία του με τον Ματ Λοτζέσκι: «Ήταν συμπαίκτης μου δύο χρονιά, εξαιρετικός χαρακτήρας και παίκτης αλλά αύριο για 40λεπτά θα είναι εχθρός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x