Euroleague

Σλούκας: «Κάνω τα πάντα για τον τίτλο»

Πανευτυχής για την πρόκριση της Φενέρμπαχτσέ στον τελικό της Ευρωλίγκας ο Κώστας Σλούκας.

Πανευτυχής για την πρόκριση της Φενέρμπαχτσέ στον τελικό της Ευρωλίγκας ο Κώστας Σλούκας. Μιλώντας μετά το τέλος συγκλονιστικού ημιτελικού μίλησε για την εμφάνισή του και την προσπάθεια όλης της τουρκικής ομάδας.

«Μέχρι και το 38 ήμασταν κοντά. Με τρεις καλές άμυνες καταφέραμε να αλλάξουμε το μομέντουμ. Μετά από αυτό είχαμε την αυτοπεποίθηση για να παλέψουμε. Το κάναμε και πήραμε το παιχνίδι», τόνισε ο Έλληνας άσος ο οποίος εξήρε την προσπάθεια της Λαμποράλ Κούτσα και του Γιάννη Μπουρούση:

«Ήμουν από τους πρώτους που έλεγα ότι το ματς είναι 50-50. Ήμασταν νευρικοί σε μεγάλο μέρος του αγώνα. Είχαμε καθαρό μυαλό στο τέλος και τα καταφέραμε. Η Λαμποράλ μπορεί να παίζει ένα περίεργο μπάσκετ αλλά είναι αποδοτικό. Είχαμε και την τύχη με το μέρος μας.
Ο Γιάννης είναι ένας εκπληκτικός παίκτης. Έκανε ένα πολύ μεγάλο ματς σήμερα. Ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της Λαμποράλ αλλά θέλει και τύχη μια ομάδα για να πάρει τη νίκη. Φέτος είναι μακράν ο καλύτερος ψηλός της διοργάνωσης», τόνισε.

Τέλος τόνισε για τον τελικό και τη μέχρι τώρα θητεία του στην τουρκική ομάδα...

«Έχουμε άλλο ένα ματς την Κυριακή. Φυσικά το σημερινό ματς και η πρόκριση μας έδωσε ώθηση και δύναμη. Αξίζει να το χαρούμε και την Κυριακή να παλέψουμε για πρώτο ευρωπαϊκό της ομάδας. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω σε έναν τελικό ακόμη. Φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο πανηγυρίζω. Κάνω τα πάντα και θα κάνω ό,τι μου πει ο προπονητής μου για να πάρουμε τον τίτλο. Η αλήθεια είναι ότι απολαμβάνουμε στη στήριξη του κόσμου. Είμαι χαρούμενος εδώ και δίνω τα πάντα για να πετύχουμε στους στόχους μας», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x