Ελλάδα

Σλούκας: «Συνεχίζουμε όπως είμαστε. Υπάρχει ταλέντο»

Ο Κώστας Σλούκας δεν θέλησε να αναφερθεί ιδιαίτερα στο σοκ της απουσίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο και εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της Εθνικής.

Απέφυγε να σταθεί ιδιαίτερα στην απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το Ευρωμπάσκετ ο Κώστας Σλούκας εκφράζοντας την πίστη του στο ταλέντο της Εθνικής ακόμη και χωρίς τον σταρ των Μπακς.

«Δεν θέλω να πω κάτι για την απουσία του Γιάννη. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας, αυτή είναι η υποχρέωσή μας σαν παίκτες. Ποιος είναι στην ομάδα και ποιος όχι δεν είναι δική μας δουλειά. Συνεχίζουμε όπως είμαστε. Θεωρώ πως έχουμε ταλέντο, το σημαντικό είναι να βρούμε χημεία και να βελτιωθούμε σε κάποιες λεπτομέρειες, ειδικά στην άμυνα όπως τονίζει ο προπονητής σε κάθε περίσταση. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι στο Ευρωμπάσκετ», ανέφερε ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε.

Όσο για τη νίκη επί της Μεγάλης Βρετανίας; «Ήταν δύο σημαντικά φιλικά απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία και πήραμε δύο νίκες παίζοντας χωρίς τέσσερις σημαντικούς παίκτες μας. Αυτό που μετρά είναι πως χτίσαμε το χαρακτήρα μας μέσα από αυτές τις νίκες, ώστε μέρα με τη μέρα να είμαστε έτοιμοι για το Ευρωμπάσκετ. Κρατάμε τα χρήσιμα συμπεράσματα και συνεχίζουμε τη δουλειά γιατί σε δέκα μέρες αρχίζουν τα επίσημα ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x