Euroleague

Σλούκας: «Τα κεφάλια κάτω»!

Χαρούμενος για τη νίκη της Φενερμπαχτσέ επί της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο Κώστας Σλούκας, αλλά παράλληλα ήταν και προσγειωμένος ενόψει του δεύτερου ματς.

Με την ίδια συγκέντρωση για το 2-0 θα πρέπει να εμφανιστεί και στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς η Φενερμπαχτσέ, όπως δήλωσε ο Κώστας Σλούκας μετά τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ήταν ένα πολύ καλό ξεκίνημα, αλλά θα πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια μας κάτω. Σε δύο ημέρες είναι το πολύ κρίσιμο παιχνίδι για να κάνουμε το 2-0. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Σίγουρα θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Κάναμε πολλά λάθη και θα πρέπει να βελτιωθούμε και να παίξουμε την άμυνα που παίξαμε σήμερα. Στο ξεκίνημα του ματς ήμασταν το αουτσάιντερ, λόγω της απουσίας του Βέσελι. Θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό και θα πρέπει όλοι να πηγαίνουμε στα ριμπάουντ. Έγινε εξαιρετική δουλειά από όλους και θα πρέπει να συνεχίσουμε. Εξαιρετικός και απίστευτος ο κόσμος σήμερα. Πιστεύω πως το επόμενο ματς θα είναι το ίδιο δύσκολο με το σημερινό», δήλωσε ο Έλληνας γκαρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x